آشنایی کودکان و نوجوانان اندیمشکی با غذاهای سالم سفره سحر و افطار

اعضای مرکز شماره‌ی یک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اندیمشک با شرکت در یک کلاس علمی با غذا‌های سالم ویژه سحر و افطار آشنا شدند.

فهیمه سروندی مسوول مرکز فرهنگی، هنری شماره ی 1 کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اندیمشک از برگزاری کلاس علمی آشنایی با غذاهای سالم برای سحر و افطار ، همزمان با ایام ماه مبارک رمضان ویژه ی کودکان و نوجوانان در این مرکز خبر داد.
وی در این باره گفت: با حضور اعضای دختر و پسر مرکز ، این کلاس علمی درکانون برگزار شد.
مسوول این مرکزافزود : اعضا نوجوان دختر و پسر گروه سنی راهنمایی این مرکز طی دو روز در کلاس علمی با انواع مواد خوراکی مفید که روزه داران می توانند در وقت سحری و افطار بخورند آشنا شدند .
سروندی ادامه داد : همچنین در مورد مواد مضری مثل (پفک و چیپس و لواشک و ... ) به آن‌ها اطلاعاتی داده شد و اعضا در یک کارگاه کاردستی با استفاده از پفک و چیپس غول‌های جور واجور و ترسناکی درست کردند.
این مسوول فرهنگی در پایان گفت : مقصود اعضا از این کار نمادین ، رساندن هر چه بهتر پیام به دوستانشان در مورد مضر بودن این مواد و خطرات آن برای سلامتی بود.