"یک پر هزار رنگ" از آذربایجان شرقی به عنوان یکی از چهار نمایش برتر کشور معرفی شد

نمایش عرسکی یک پر هزار رنگ به کارگردانی مهدی صالحی اقدم با کسب رتبه های اول تا سوم در بخش نورپردازی، عروسک گردانی و طراحی صحنه توانست به عنوان یکی چهار نمایش عروسکی برترشانزدهمین جشنواره نمایش عروسکی کشور دست یابد.

به گزارش روابط عمومی اداره  کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان آذربایجان شرقی و به نقل از ستاد خبری این جشنواره در آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره نمایش عروسکی در شیراز جوایز برگزیدگان شامل تندیس، لوح تقدیر و جایزه نقدی به رتبه‌های اول و لوح تقدیر و جایزه نقدی به رتبه‌های دوم و سوم به آنان اهدا شد.

حسین موذن دبیر جشنواره و مدیرکل آفرینش‌های ادبی‌هنری کانون - که اسامی برندگان را می‌خواند - اعلام کرد که برای حمایت از آثار برگزیده جشنواره چهار نمایش «یک دقیقه صبر کن» از استان تهران ، «یک پر هزار رنگ» از استان آذربایجان شرقی، «رویش» از استان تهران و «ده رنگ رنگین کمان» از استان همدان به عنوان آثار برتر جشنواره معرفی و با کارگردان‌های آن قراردادی برای اجرا در استان‌های خود و دیگر استان‌های کشور منعقد خواهد شد.

او در همین حال تاکید کرد بهترین جایزه‌ی همه‌ی کسانی که در این رقابت نفس‌گیر طعم شیرین جشنواره را چشیدند، تماشای این نمایش‌هاست.

در همین حال در جریان اهدای جوایز نمایش‌های «یک دقیقه صبر کن» به کارگردانی مهدی محمدیان و مهرناز قربانعلی از استان تهران با چهار جایزه شامل دو رتبه اول و دو رتبه دوم و «یک پر هزار رنگ» از استان آذربایجان شرقی با سه جایزه شامل یک رتبه اول یک رتبه دوم و یک رتبه سوم بیشترین جوایز این رقابت هنری را از آن خود ساختند.

بر اساس رای هیات داوری در بخش کارگردانی داریوش علومی کارگردان نمایش «بوسه بر ماه» از استان اردبیل، مهدی محمدیان و مهرناز قربانعلی کارگردان نمایش «یک دقیقه صبر کن» از استان تهران و نوشین فرهادی کارگردان نمایش «به دنبال صدا» از شهر جونقان استان چهار محال و بختیاری رتبه‌ِ اول تا سوم این بخش را به خود اختصاص دادند.

رتبه‌های اول تا سوم بخش نمایش‌گری عروسکی را به ترتیب مهرناز قربانعلی و سیده مهدیه شرفی برای نمایش «یک دقیقه صبر کن» از استان تهران، فرشته وحیدی و مینا شامی برای نمایش «یک پر هزار رنگ» از استان آذربایجان شرقی و پروانه سادات سلیمانی و مهدیه یکه‌خانی برای نمایش «رویش» از استان تهران به دست آوردند.

در همین حال سه جایزه اول بخش طراحی و اجرای صحنه به ترتیب به محمد رضا زارع و نوشین فرهادی برای نمایش «به دنبال صدا» از استان چهار محال و بختیاری، مهرناز قربانعلی و سیده مهدیه شرفی برای نمایش «یک دقیقه صبر کن» و لیلا قیطرانی برای نمایش «یک پر هزار رنگ» از استان آذربایجان شرقی اختصاص یافت.

در بخش موسیقی نیز جوایز جشنواره به ترتیب به جعفر احمدزاده برای نمایش «رویش» از استان تهران، شمیم شرفا برای نمایش «فاندرلا» از استان هرمزگان و محمد رحیمی برای نمایش «ده رنگ رنگین کمان» از استان همدان اهدا شد.

در بخش طراحی و ساخت عروسک نیز مهرناز قربانعلی و سیده مهدیه شرفی برای نمایش «یک دقیقه صبر کن» از استان تهران، مرضیه جودکی و پروانه سادات سلیمانی برای نمایش «رویش» از استان تهران و فریبا گلستانه برای نمایش «آتش» از استان گیلان موفق به کسب جوایز این بخش شدند.

گروه داوری در همین حال سه جایزه اول تا سوم بخش نورپردازی را نیز به ترتیب به نورپرداز نمایش «یک پر هزار رنگ» از استان آذربایجان شرقی ، امین پورمحسن برای نمایش «آتش» از استان گیلان و کیوان باقلاچی برای نمایش «دیوار» از استان اردبیل اهدا کرد.

داوران جشنواره شامل «حسن دادشکر»، «جواد رضاییان» و «فهیمه میرزاحسینی» در پایان این جشنواره بیانیه‌ای را صادر و در آن اذعان کردند که این جشنواره چه به‌لحاظ کیفی چه به‌لحاظ کمی در نوع خود ویژه، پربار و کم‌نظیر است و کانون در مسیر رسالت فرهنگی، پرورشی و تربیتی خود با توجه به امکانات موجود و با تمام توان در اجرای این مهم گام بر می‌دارد.

این گروه داوری همچنین بر لزوم توجه به آموزش، ارزیابی پیش از اجرای نمایش‌ها از سوی کارشناسان متخصص، انجام اصلاح‌های لازم در نمایش‌نامه‌ها پیش از اجرا و رعایت چهارچوب و اصل مقاله‌نویسی تاکید کردند.

 

شهر شیراز طی روزهای 6 و 7 اسفند 1393 میزبان جشنواره‌ای بود که 16 سال پیش و با هدف حمایت از تولید نمایش در مراکز کانون پی‌ریزی شد و اکنون 13 گروه برگزیده از میان بیش از 75 گروه نمایشی کانون در آن با یکدیگر به رقابت می‌پرداختند.