دیپلم افتخار مسابقه‌ی بین‌المللی نقاشی بلغارستان به عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان رسید

کودک خوزستانی عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دیپلم افتخار مسابقه‌ی بین‌المللی نقاشی «مونتانا» در کشور بلغارستان را از آن خود کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، «نورالهدی حمودی» عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز شهرستان شوش موفق شد دیپلم افتخار مسابقه‌ی بین‌المللی نقاشی بلغارستان را برای ایران اسلامی کسب کند.

بر اساس این گزارش: کودک خوزستانی عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان توانست پس از رقابت با 2400 اثر نقاشی از 21 کشور جهان در این مسابقه به این مهم دست یابد.

حمودی برنده دیپلم افتخار مسابقه‌ی بین‌المللی نقاشی «مونتانا» در کشور بلغارستان، عضو مرکز آفرینش‌های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در کانون شهرستان شوش است که تحت آموزش‌های لیلا چنانی پور مربی و مسوول این مرکز در این جشنواره شرکت کرده بود.

به گفته چنانی پور، «نورالهدی حمودی» به مدت یک سال است که عضو کانون مرکز شوش و عضو کارگاه نقاشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می‌باشد.

مربی این کودک هنرمند خوزستانی اضافه کرد: حمودی دختری بسیار آرام، مؤدب و باحوصله و بادقت است. زاویه دید او بسیار قوی و دستان هنرمندی در کشیدن نقاشی دارد.

در این مسابقه همچنین از کشور ایران، فائزه درواری 15 ساله از خراسان رضوی، موفق به دریافت دیپلم افتخار مسابقه‌ی بین‌المللی نقاشی بلغارستان در سال 2012 میلادی شد.

 مسابقه‌ی بین‌المللی نقاشی «مونتانا» امسال با موضوع «موسیقی و آیین‌های محلی مردم سرزمین من» در سال 2012 میلادی در کشور بلغارستان برگزار شد و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ایران با 142 اثر نقاشی اعضای خود از سراسر کشور در این مسابقه حضور داشت.

مسوول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهرستان شوش همچنین یادآور شد: چندی پیش نیز «حدیث صنوبر» عضو این مرکز توانسته بود دیپلم افتخار هفتمین مسابقه‌ی بین‌المللی نقاشی بلاروس را برای ایران اسلامی کسب کند.

گفتنی است : نقاشی‌هایی که از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مسابقات بین‌المللی ارسال می‌شوند ابتدا در مراکز کانون سراسر کشور و تحت نظر مربیان کانون تولید شده و به صورت استانی توسط کارشناسان هنری بررسی و بهترین آثار به مدیریت آفرینش‌های هنری و تئاتر کانون کشور ارسال می‌شوند و پس بررسی نهایی توسط کارشناسان این مدیریت به جشنواره‌های بین‌المللی فرستاده می‌شوند. در ادامه نیز پس از اعلام نتایج از سوی برگزار کنندگان این مسابقات بین‌المللی در صورت کسب مقام توسط کودکان و نوجوانان ایرانی جوایز آن‌ها در قالب لوح تقدیر یا مدال و یا دیپلم افتخار معمولاً پس از گذشت یک پرسه زمانی 3 تا 6 ماهه به دست برندگان خواهد رسید.