-
یادداشتی به بهانه برگزاری مرحله استانی جشنواره قصهگویی درالبرز
«قصهها میراث فرهنگی ما هستند»
قصه، دریایی است ژرف و بیپایان که در اعماق آن، گنجینههای ارزشمندی نهفته است؛ هر قصه، سفری است به دنیایی دیگر، دنیایی که در آن خیال و واقعیت در هم میآمیزند و قصهگویی، هنری است که از گذشتههای دور تاکنون، بشر را همراهی کرده است.
-
یادداشتی در مورد نقاشی کودک؛
« دستهای رنگی»
نقاشی یکی از رشتههای هنرهای تجسمی است که با استفاده از «ابزار اثرگذار» بر روی «سطوح اثرپذیر» انجام میشود و «نقاشی ِکودک» فعالیتی هدفمند در کنار مربی متخصص است که با استفاده از رنگ، شکل، ابزار و مواد مناسب، زمینه بروز خلاقانه اندیشه و عواطف درونی کودک در قالب تصویر را فراهم می کند.
-
یادداشتی درباره دوران کودکی و هفته ملی کودک
هفته ملی کودک، راهی به سوی آیندهی روشن
کودکان، سرمایههای اصلی هر جامعهای هستند. با فراهم کردن محیطی امن، سالم و پرورش مناسب آنان، میتوانیم آیندهای روشنتر برای آنها و جامعه خود رقم بزنیم؛ هفته ملی کودک، فرصتی است تا همه ما با هم برای تحقق این هدف تلاش کنیم.
-
یادداشتی از اسمعیل مزین؛ مسئول حراست کانون البرز
«بصیرت افزایی» ضرورتی انکارناپذیر در تربیت کودکان و نوجوانان
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان نهادی متولی امر تربیت و آموزش، وظیفه سنگینی در قبال شکلگیری شخصیت و ارزشهای کودکان و نوجوانان جامعه داشته و باید توجه ویژهای به بصیرت افزایی به عنوان یکی از مهمترین این ارزشها داشته باشد .
-
اقدام پژوهی راهی برای رسیدن به وضعیت مطلوب
اقدام پژوهشی ( پژوهش در عمل) یکی از انواع فعالیتهای پژوهشی است که به جای تاکید بر یافتههای پژوهشی دیگران بیشتر بر تجارب فردی خود فرد اتکا دارد و او را از وضعیت و مسئله و چالشی که با آن روبروست، به سوی وضعیت مطلوب هدایت خواهد کر
-
مدرس کارگاههای «قصهگویی» و «مهارت زندگی»:
کارگاههای کانون در رشد و کمال ذهنی کودکان موثر است
طاهره گرمسیری، مدرس کارگاههای قصه، بازی، نمایش و مهارتهای زندگی کانون البرز از تاثیر این فعالیتها در رشد ذهنی کودکان سخن گفت.
-
رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر کرج در بازدید از تماشاخانه سیار؛
حضور تماشاخانه سیار خلاء کاربری فرهنگی اجتماعی در مناطق کم برخوردار را پر میکند
رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر کرج در بازدید از تماشاخانه سیار حضور تماشاخانه را در پر کردن خلاء کاربری فرهنگی، اجتماعی در مناطق کم برخوردار مناسب دانست.