به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان، نهمین جشنواره استانی قصه گویی با حضور مربیان، کودکان، نوجوانان و علاقه مندان به این حوزه در مجتمع فرهنگی هنری آغاز شد.
در نخستین روز این جشنواره که با حضور مدیر کل کانون برگزار شد، 18 قصه گو به اجرای قصه ی خود پرداختند که در نوبت اول آن، دهقانپور، با قصه ی "آرزوی ماه"؛ سامع با قصه ی "هفت برادر" و عطایی با قصه ی "شلغم پربرکت" در بخش مربیان کانون به همراه احمدی با قصه ی "دعای موش کوچولو" از بخش آزاد کودکان را مورد خطاب قصه های خود قرار دادند.
پسندی با قصه ی "مکتب پالان دوز"، سید اصفهانیان با قصه ی " هیزم شکن و حکایت درخت بلوط"، مریم السادات کدخدایی با قصه ی " اوس ممد پینه دوز"، نامداری با "عروس پر مدعا" و رحمانی با قصه ی "جور استاد به ز مهر پدر" مربیانی بودند که در نوبت دوم برای نوجوانان قصه گویی کردند.
در ادامه ی قصه گویی برای نوجوانان، خرم زاده با قصه ی "قویتر از آفتاب و باران"، بخشیان با "آواز رودخانه"، مژگان کدخدایی با قصه ی "به دنبال بابا برکت" و قاسمی با عنوان "بیژن و منیژه" به اجرای قصه ی خود پرداختند.
در بخش پایانی نخستین روزِ نهمین جشنواره استانی قصه گویی، نادری با قصه ی " هیولای گر شن"، سماعی با عنوان "هدیه پری"، شرفا با قصه ی "آهوی گردن دراز"، ولایتی با "آسیاب دستی سحر آمیز" و جلالی پور از بخش آزاد با "موش موشک و مسواک" در حضور هیئت داوران برای کودکان قصه گویی کردند.
قصه هایی که طی دو روز در این جشنواره اجرا می شوند با داوری های صورت گرفته از میان 110 اثر رسیده به دبیرخانه ی استان انتخاب گشته اند که پس از داوری هیئت داوران نهمین جشنواره استانی قصه گویی 20 درصد از آنها به عنوان برگزیدگان نهایی استانی به دبیرخانه ی هجدهمین جشواره بین المللی قصه گویی معرفی خواهند شد.
گفتنی است توسعه و ترویج فرهنگ قصه گویی در کنار ارتقای کمی و کیفی فعالیت قصه گویی در مراکز فرهنگی هنری و همچنین تلاش در جهت ارتقای دانش نظری و ترغیب مربیان به دانش افزایی در حوزه قصه و قصه گویی هدف از برگزاری هیجدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی می باشد.