به گزارش ادارهکل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، این سه اثر به همراه ۳۵ عنوان کتاب دیگرِ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای مخاطبان کودک، تجدید چاپ شده است.
بر اساس این خبر، اولین و دومین شماره کتابهای «فسقلی» در سال۱۳۶۱ و سومین شماره آن در سال ۱۳۶۲ به نویسندگی آن وان دِراسِن، ترجمه سرور پوریا و تصویرگری اِتین دِلِسر منتشر شد.
در عین حال، کتاب «بهترین نان برای مهربانترین حیوان» ترجمه بهروز فرجالهی و تصویرگری منوچهر منصور دهقان برای یازدهمین بار با شمارگان ۳۲۰هزار نسخه منتشر شد و کتاب « چهار فصل» نوشته شکوفه تقی و تصویرگری پری سیما طاهباز- رویا مشعوف به مرحله چاپ دهم رسید و شمارگان آن از ۳۱۵هزار نسخه عبور کرد.
همچنین کتاب «فیل کوچولو! دماغتکو؟» نوشتهی مینو امیرقاسمی و تصویرگری منوچهر دهقان برای دهمین بار به زیر چاپ رفت و تاکنون ۲۲۰هزار نسخه از این کتاب منتشر شده است و شمارگان کتاب «نقلی ۲» به نویسندگی مهدی معینی و تصویرگری مهرنوش معصومیان نیز در هشتمین مرحلهی انتشار به ۱۵۵هزار نسخه رسید.
بر همین اساس، کتاب «قصه الاغه و کلاغه» به نویسندگی اسدالله شعبانی و تصویرگری آزاده افراسیابی برای ششمین دفعه با شمارگان ۱۲۵هزار نسخه، «پاییز خانم» سرودهی ناصر کشاورز و تصویرگری هادی ابراهیمزاده برای پنجمین بار، «خانه پر سروصدا» نوشته آن مک گاورن و تصویرگری سمز تاباک و ترجمه اکرم گالستان برای هفتمین بار هر دو با شمارگان ۱۲۰هزار، «لانه گنجشک کوچولو» به نویسندگی محمدرضا یوسفی و تصویرگری نیلوفر میرمحمدی برای هفتمین دفعه با ۱۱۵هزار نسخه و کتاب «ببین چگونه رشد میکند» نوشته لیندا مارتین، ترجمه مجید عمیق و تصویرگری ساندرا پوند و ویل جیلز برای هفتمین بار با شمارگان ۹۰هزار نسخه از جمله کتابهایی است که به تازگی تجدید چاپ شده است.
بر اساس این گزارش، «یک راه بهتر» به نویسندگی نورا حقپرست و تصویرگری و صفحهآرایی مهشید مهاجر برای سومین بار با شمارگان ۶۰هزار نسخه منتشر شد و کتاب «احمد باید بپرسد» نوشته حمید گروگان و تصویرگری علی گروسی برای چهارمین بار با شمارگان ۵۳هزار نسخه و «رنگین کمانِ کودکان» سرودهی اسدالله شعبانی و تصویرگری نسرین خسروی برای سومین بار چاپ شد و شمارگان آن از ۴۵هزار نسخه گذشت.
همچنین کتابهای «بخوان، بچرخان، ببین» به نویسندگی و تصویرگری راث براون و ترجمه مجید عمیق برای چهارمین بار با شمارگان ۴۵هزار، «خانهی خاله» (مجموعه بازی با انگشتها) سرودهی مصطفی رحماندوست و تصویرگری حسامالدین طباطبایی برای سومین بار، «ماجرای شیری که غمگین بود» به نویسندگی نورا حقپرست و تصویرگری عادله شیرودی برای چهارمین دفعه و کتابهای «بّره»، «خرگوش» و «جوجه» (از مجموعه باز کن، تاکن، نگاه کن) به نویسندگی و تصویرگری پیر کایلو و ترجمه مسلم قاسمی هر کدام برای سومین بار و با شمارگان ۳۰هزار نسخه بازنشر شد.
بر همین اساس کتاب «گروفالو» به نویسندگی جولیا دونالدسون و تصویرگری اَکسل شفلر برای سومین بار و «قرمزی» نوشته لاله جعفری و تصویرگری راشین خیریه در سومین مرحله چاپ هر دو با شمارگان ۲۹هزار نسخه، «لولوی قشنگ من» به نویسندگی سحر انواری و تصویرگری افرا نوبهار در چاپ سوم با شمارگان ۲۶هزار نسخه و «بچهها، حالا نقاشیبازی» با طراحی و اجرای ابوالفضل همتیآهویی در مرحله چاپ دوم با شمارگان ۲۵هزار نسخه تجدید چاپ شد.
بر همین اساس، کتاب «گوسفندی که عصبانی بود، خیلی عصبانی» به نویسندگی و تصویرگری ژوزف تئوبالد و ترجمه معصومه انصاریان، «جوجه کوچولو! تیتاپ، تیتاپ، بدو» نوشته جورج شانون، ترجمه مینا پورشعبانی و تصویرگری لورا درانزِک هر دو در مرحله چاپ سوم با ۲۵هزار نسخه، «بزغالههای ابری» به نویسندگی افسانه شعباننژاد و تصویرگری سعیده زرندی، «به کبوتر اجازه نده اتوبوس براند!» به نویسندگی و تصویرگری مو ویلمز و ترجمه زهرا احمدی هر دو در دومین مرحله چاپ با شمارگان ۲۴هزار نسخه و «پَر زردِ قناری» سرودهی ناصر کشاورز و تصویرگری نیکو مقدم برای سومین بار به زیر چاپ رفت و تاکنون ۲۰هزار نسخه از آن منتشر شده است.
در این میان، کتاب «کلاغ خنزر پنزری» به نویسندگی و تصویرگری سروناز پریشانزاده و بازنویسی شراره وظیفهشناس در دومین مرحله چاپ، «بهار دوستی» (با الهام از یک قصّه قدیمی) نوشته امیرمراد حاصل و تصویرگری عطیه بزرگ سهرابی در مرحله چاپ سوم هر دو با شمارگان ۲۰هزار نسخه، «آدم کوچولوی گرسنه» به نویسندگی پیردِلی، تصویرگری سِسیل هود ریزیه و ترجمه کلر ژوبرت در چاپ دوم با شمارگان ۱۵هزار نسخه و «سفرهای دارا و سارا در ایران» (جلد اول تا پنجم: همدان، کرمان، فارس، ارومیه و فارس) از مجموعه کتابهای شکفتنی به نویسندگی رامک نیکطلب و طراحی و تصویرگری پریناز شجره در دومین مرحله چاپ هر کدام با شمارگان ۸هزار نسخه از جمله کتابهای تجدید چاپی است.
کتابهای سه جلدی «فسقلی» از مجموعه خوب نگاه کن، برای چهاردهمین دفعه بازنشر شد و در مجموع شمارگان آن به حدود ۹۰۰هزار نسخه رسید.