به گزارش ادارهکل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، کورش پارسانژاد فارغالتحصیل گرافیک از دانشگاه هنر و داور مسابقه نقاشی رضوی کانون در این باره توضیح داد بچهها در سنین پایین به صورت فطری کار میکنند و فاصله گرفتن تدریجی آنها از نقاشی، مستلزم آسیبشناسی است.
سرپرست مرکز گرافیک کانون در عین حال معتقد است که در مسابقه نقاشی رضوی نباید موضوع تعیین کرد چون باعث میشود تا بچهها روی یک موضوع تمرکز کنند و به دیگر ویژگیهای شخصیت امام رضا علیهالسلام توجه نداشته باشند.
وی افزود: در کنار برداشت آزاد از موضوع امام رضا(ع) میتوانیم موضوعهای این مسابقه را محدود نکنیم. در این مسابقه مربی راجع به شخصیت امام رضا(ع) صحبت کرده و کودک با توجه به آن، اثری را خلق کند.
غزاله مرصوصی کارشناس ارشد تصویرسازی از دانشگاه هنر و معماری و دیگر داور این مسابقه نیز گفت: بهتر است شعارهای مختلفی برای جشنواره رضوی تعیین کنند زیرا باعث میشود تا مخاطبان زوایای مختلفی از شخصیت امام رضا (ع) را فراتر از موضوع کلی جشنوارهبه تصویر بکشند و خلاقیت کودکان تحت تاثیر قرار نگیرد.
این داور ادامه داد: بهتر است برای هر گروه سنی موضوع خاصی ارایه دهند و اطلاعات کافی را به بچهها بدهند مربی راجع به موضوعها توضیح داده و آنان را راهنمایی کند.
وی با اشاره به این که بچهها تکنیکها را بلد نیستندو باید آموزش ببینند افزود: کیفیت آثار گروه سنی نوجوان ضعیف بود آثار میتوانست بهتر کار شود و ایدهها تکراری نباشد.
معصومه فاضلی مقدس کارشناس مسوول ادارهکل آفرینشهای هنری و ادبی و داور دیگر این مسابقه گفت: دستاندرکاران جشنواره باید فکری بکنند و در هر دوره مخاطبان را با زوایای تازهای از موضوع جشنواره آشنا کنند.
وی افزود: لازم است در مسابقه نقاشی رضوی توجه بیشتری به گروه سنی 4-6 سال کرد. کودکان، قدرت تخیل بالایی دارند و نقاشی برای تقویت قوه تخیلشان بسیار مفید خواهد بود.
آثار شرکتکنندگان بخش نقاشی رضوی در سه گروه سنی 7 تا 9 سال، 10 تا 12 سال و 13 تا 17 سال مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.