به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان، این کارگاه آموزشی با هدف ارتقای دانش اعضای نوجوان در زمینهی قصه و قصهگویی و در راستای برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین المللی قصهگویی کانون با شعار«خوب زندگی کردن تمرین می خواهد» به مرحله اجراگذاشتهشد.
برپایه این گزارش، مدرس این کارگاه آموزشی در آغاز به اهمیت و نقش قصهگویی در پاسداشت داشتههای فرهنگی پرداخت و نقش آن را در حفظ میراث فرهنگی و انتقال ارزشهای ملی و مذهبی به نسل کودک و نوجوان دارای اهمیت ویژه خواند.
ارایه تصویری روشن از فعالیت قصهگویی، دیگر بخش برنامههای الهام کمالپور بود و وی با اشاره به اینکه قصه، قصهگو و مخاطب، سه ضلع شکلدهندهی این فعالیت ارزشمند است، از شاخصهای قصه و قصهگویی برای مخاطبان سخنگفت.
این قصهگوی برگزیده کشوری کانون استان گیلان همچنین، انتخاب قصه ی دارای قابلیت روایی و زبان تصویری و درعین حال، فضاسازی متناسب با هدف و محتوا را مهم توصیفکرد و بهرهگیری از مهارت استفاده از زبان بدن، ابزار و امکانات را درقصهگویی لازم و ضروری دانست.
کارشناس مسوول فرهنگی کانون گیلان نیز در این کارگاه آموزشی ضمن قدردانی از حضورفعال اعضای نوجوان، از آنان خواست تا با آگاهی و دانش بیشتر دراین رویداد فرهنگی شرکتکرده و برای ارتقای سطح توانمندیهای خود تلاشکنند.
اکرم السادات حسینی همچنین قصهی زندگی مردم ایران و جهان، غمها و شادیهایشان را محورموضوعی جشنواره عنوانکرد و به تشریح بخشهای تخصصی، عمومی و علمی این جشنواره پرداخت.
صغری قامتی مقدم، کارشناس فرهنگی و رابط استانی بیست و یکمین جشنواره قصهگویی کانون نیز با دعوت از اعضا، مربیان و خانوادهها به شرکت در جشنواره، از چگونگی حضور و مراحل مختلف آن برای مخاطبان مطالبی را ارایهکرد.
براساس این گزارش، شاهنامهخوانی اعضای مرکز فرهنگی هنری فومن و بازدید از نمایشگاه استانی«مهرواره بومی محلی» از برنامههای جانبی این نشست بود.
گفتنی است، این کارگاه آموزشی همزمان با برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین المللی قصهگویی و با حضور اعضای نوجوانان در مراکز فرهنگی هنری سراسر استان گیلان به مرحله اجرا گذاشتهمیشود.