به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان اردبیل، در این نشست مدیرکل کانون استان اردبیل هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ قصهگویی در بین جامعه عنوان و تصریح کرد: آشنایی و تسلط مربیان به شیوهها و تکنیکهای جدید قصهگویی و چگونگی ایجاد ارتباط با کودکان و نوجوانان بهعنوان مخاطبان اصلی قصه، ازجمله مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.
احدزاده ادامه داد: قصهها بهعنوان یک ابزار مهم تربیتی، حاوی پیامهای دینی، ارزشی و اخلاقی برای انتقال مفاهیم اجتماعی و فردی هستند که در افزایش مهارتهای زندگی نقش اساسی دارند.
در این جلسه، داریوش علومی معاون فرهنگی، به آسیبشناسی مرحله استانی بیست و یکمین جشنواره قصهگویی پرداخت و در ادامه کارشناسان در این خصوص به بحث و تبادلنظر پرداختند.
همچنین گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی موضوع دیگری بود که برنامههای آن توسط مدیرکل کانون استان تشریح شد. وی از کارشناسان خواست برای برگزاری پرشور فعالیتها باهدف آشتی جامعه با کتاب و کتابخوانی، تلاشها بیشتر شده و با استفاده از ظرفیت سایر دستگاههای اجرایی برنامههای لازم در سراسر استان اجرا شود.
مصوبات جلسه:
- تنظیم نامههای اداری جهت رایزنی با استانداری اردبیل، شهرداری، صداوسیما، حوزه هنری، نهاد کتابخانههای عمومی برای همکاری در برگزاری جشنواره بینالمللی قصهگویی حوزهی یک کشوی و ابلاغ برنامهها.
- تشکیل کمیتههای تخصصی بیست و یکمین جشنواره بینالمللی قصهگویی حوزه یک کشوری و ابلاغ برنامهها.
- برگزاری نشست مطبوعاتی مدیرکل کانون استان با اصحاب رسانه.
- تقدیر از جعفر ابراهیمی(شاهد) نویسنده و شاعر حوزه کودک و نوجوان در هفته کتاب و کتابخوانی.
گفتنی است، بیست و یکمین جشنواره بینالمللی قصهگویی حوزه یک کشوری با حضور استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، گیلان، قزوین، زنجان و اردبیل روزهای 19 تا ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۷ به میزبانی کانون پرورش فکری کودکانونوجوانان استان اردبیل، واقع در میدان ججین، پارک فردوس برگزار خواهد شد.