به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان، محمد رنجبر نیاول این سخنان را در نشست حوزهای مربیان مسوول مراکز فرهنگی هنری در کانون لنگرود اظهارداشت و افزود: مهمترین اولویت جامعه، توجه به توانمندی آیندهسازان و برطرفسازی دغدغههای آنان در مجموعههایی چون کانون پرورش فکری است.
سرپرست فرمانداری لنگرود نخستین گام در این مسیر را تقویت مهارتهای ارتباطی در نسل کودک و نوجوان، آموزش شیوههای خوبدیدن، برخورد مناسب و عشق ورزیدن دانست و نهادینهسازی این آموزههای رفتاری در فرزندان ایران اسلامی را لازمهی رسیدن به این اهداف ارزیابیکرد.
نمایندهی عالی دولت در شهرستان لنگرود همچنین، ایجاد فرصتهای تازه پیشروی نسل کودک و نوجوان و آسیبهای فضای مجازی را از مهمترین دغدغههای فعالان عرصهی فرهنگ دانست و پیشگیری از این آسیبها را نیازمند همافزایی فرهنگی خواند.
تاکید برضرورت همراهی با کانون پرورش فکری، همراهسازی دستگاههای اجرایی شهرستان با این مجموعه و بهرهگیری از ظرفیتهای خیّران فعال در عرصهی فرهنگ برای پیشبرد برنامههای آن، از دیگر محورهای سخنان رنجبر بود و وی با ابراز خرسندی از حضور در نشست حوزهای مربیان مسوول کانون ابرازامیدواریکرد با معرفی افزونتر این مجموعه به جامعه، زمینههای بهرهگیری هرچه بیشتر نسل کودک و نوجوان از فعالیتهای کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان فراهمشود.
خدمت بیمنت، بزرگترین دستاورد کانون است
مدیرکل کانون استان گیلان نیز ضمن خیرمقدم و قدردانی از نگاه فرهنگی فرماندار لنگرود، بهارایهی گزارشی از گسترهی فعالیتهای کانون پرورش فکری در استان و شهرستانها پرداخت.
اسفندیار ضیائی درهمینحال، با تشبیه مراکز کانون به زمزمهی جویبارانی که کودکان و خانوادهها را به دریای کتاب و مطالعه دعوتمیکنند، گفت: «بزرگترین دستآورد کانون اعتماد خانوادهها و خدمت بیمنت است».
اشاره به نیازهای نظام آموزشی کشور و ضرورت راهاندازی مدارس زندگیِ برگرفته از اندیشههای کانونی، دیگر موضوعهای مورد توجه ضیائی بود و وی در تشریح سخنان خود افزود: تقویت سه ضلع کانون، عضو و خانواده، واگذاری مسوولیت به نسل کودک ونوجوان و تربیت آیندهسازان بر اساس سبک زندگی ایرانی اسلامی از اولویتهای این مجموعه ی فرهنگی و حرکتی در مسیر تحقق منویات مقام معظم رهبری( مدظله العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب محسوبمیشود.
او همچنین به تشریح راهکارهای کانون برای نیل به این هدفها پرداخت و همگرایی با فعالان عرصهی فرهنگ، یافتن شریکهای فرهنگی و بهرهگیری از فرصتهای گسترده رسانهها و فضای مجازی و درعین حال، تشویق خانوادهها به قراردادن کتاب در سبد خرید را ازجمله این راهکارها عنوانکرد.
او در همین ارتباط از ضرورت معرفی مراکز فرهنگی هنری کانون بهعنوان«پاتوقهای فرهنگی» سخنگفت و آموزش مهارتهای زندگی و تبدیل این آموزهها به عادتهای رفتاری مناسب در جامعه، برگزاری مهرواره و جشنوارهها و راهاندازی موجهای مثبت فرهنگی در استان را حرکتی در همین مسیر دانست.
برپایه این گزارش، معرفی کتاب از سوی همکاران، بازدید فرماندار از بخشهای مختلف مرکز فرهنگی هنری لنگرود و حضور در فرمانداری این شهرستان، از دیگر برنامههای این روز بهشمارمی رفت.
گفتنی است، جلسه مربیان مسوول مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان گیلان با هدف سیاستگذاری و هماهنگسازی برنامههای مراکز فرهنگی هنری در سه حوزه اسالم، صومعهسرا و لنگرود برگزارشد.