کد خبر: 290582
تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۰
بازدید 304
قصه‌گویی هنر است !

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی قصه را هنری دانست که می‌تواند زمینه‌ی بلندپروازی نسل کودک و نوجوان را فراهم‌ و نقشه راه این نسل را ترسیم‌کند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان، اسداله عباسی این سخنان را در «جش قصه‌گویی» مرکز فرهنگی هنری کانون رودسر و در جمع مسوولان، اعضا و خانواده‌ها اظهارداشت و افزود: هنر، محدود به برخی از آفرینش‌ها نیست و قصه‌گویی هنری است که می‌تواند در شکوفایی و نشاط‌بخشی به جامعه نقشی اساسی ایفاکند.

نماینده مردم شهرستان رودسر در مجلس شورای اسلامی درعین‌حال، بهره‌گیری از شیوه‌های آموزش غیرمستقیم، به ویژه قصه‌گویی را بهترین روش در ارایه‌ی آموزش‌ به مخاطبان توصیف‌کرد و ازضرورت توجه به این ابزار مناسب فرهنگی سخن‌گفت.

عباسی با تبیین این موضوع که «تخیل» و «بلندپروازی» برای کودک هم‌چون «هدف‌گذاری» و «برنامه‌ریزی» برای نسل بزرگ‌سال است افزود: این مهم‌می‌تواند با فعالیت‌های ارزش‌مندی چون قصه‌گویی به ایجاد فرصت‌های مناسب برای کودک و نوجوان و ترسیم نقشه راه برای فرداهای این نسل منجرشود.

این مسوول در همین‌حال نقش مراکز فرهنگی هنری کانون را در فراهم‌سازی فرصت‌های فرهنگی یادآورشد و با بیان این‌که لازم است برای بچه‌ها الگوباشیم و الگوهای جامعه را به آنان معرفی کنیم، گفت: شخصیت کودکان در کودکی و در مجموعه‌هایی چون کانون شکل‌می‌گیرد و فعالیت‌های این نهاد، نقشی اساسی در این زمینه‌دارد.

نماینده مردم رودسر در مجلس شورای اسلامی در این میان نگاهی به نقش تاثیرگذار خانواده‌ها در ایجاد پل ارتباطی میان عضو و کانون داشت و ضمن قدردانی از آنان برای همراهی با فعالیت‌های این نهاد فرهنگی تصریح‌کرد: لازم است با شناخت درست از کودکان و نوجوانان و بسترسازی برای ارتقای آگاهی‌های آنان، فرصت‌های مناسب را جهت آشنایی دقیق این نسل با محیط پیرامون فراهم‌کنیم.

 دعوت از تمامی افراد جامعه برای شرکت در بیست و دومین جشنواره قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، بخش پایانی سخنان سخنگوی هئیت رئیسه و نماینده مردم شهرستان رودسر درمجلس شورای اسلامی به‌شمارمی‌رفت.

برای ساختن آینده تلاش‌کنیم!

مدیر کل کانون استان گیلان نیز سخنان خود را با یادآورشدن شعار جشنواره بین المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری آغازکرد و با بیان این‌ که «آینده ساختنی است»، هدفی است که برای تحقق آن باید تلاش‌کنیم، افزود: برای نیل به این مقصود نیازمند تکرار این جمله ناب از سوی همگان و حرکت به این سمت و سو هستیم.

اسفندیارضیائی، مدیر کل کانون استان گیلان

اسفندیارضیائی در تشریح سخنان خود گفت: اولین و بهترین روش برای ساختن آینده، صیانت از داشته‌های فرهنگی و بهره‌گیری از میراث گذشتگان برای آینده‌سازی است و در این میان قصه‌ و قصه‌گویی می‌تواند به‌عنوان ابزاری مناسب، مد نظر قرارگیرد.

این مدیر فرهنگی برهمین اساس از بیست و دومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون به عنوان فرصتی ارزش‌مند و امکانی مناسب جهت ایجاد پیوندهای میان نسلی و ارتباط موثر با دیگر فرهنگ‌ها یادکرد و استفاده درست از این رویداد فرهنگی را برای پویایی هرچه بیش‌تر ایران اسلامی ضروری دانست

قدردانی از حضور صمیمانه مسوولان، اعضا و خانواده‌ها در جشن قصه‌گویی، دیگر بخش سخنان اسفندیارضیائی بود و وی با خاطرنشان‌کردن تلاش‌های مربیان کانون در این زمینه ابرازامیدواری کرد که در سایه تداوم  این حرکت‌های اثربخش، شاهد پویایی و گسترش فرهنگ قصه‌ و قصه‌گویی در جامعه باشیم.  

برپایه این گزارش، اجرای هنرمندانه قصه‌ها ازسوی اعضا و مربیان مرکز فرهنگی هنری کانون رودسر، نقد و بررسی قصه‌ها، قدردانی از قصه‌گویان شرکت‌کننده در«جشن قصه‌گویی» و بازدید حاضران از نمایشگاه دست‌آوردهای این مجموعه، پایان بخش این رویداد فرهنگی محسوب‌می‌شد.

  

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =