کد خبر: 292012
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۶
بازدید 391
قصه، ابزار انتقال آموزه‌هاست

مدیرکانون زبان کشور در آیین پایانی مرحله استانی بیست و دومین جشنواره قصه‌گویی در گیلان، بر ضرورت بهره‌گیری از قصه برای انتقال آموزه‌ها به نسل کودک و نوجوان تاکیدکرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان، برگزاری مرحله استانی بیست و دومین جشنواره‌ی بین المللی قصه‌گویی کانون در گیلان بهانه‌ای دیگر برای حضور و همراهی شخصیت‌های کشوری و استانی با این رویداد فرهنگی بود و در این میان مصطفی مومنی، مشاورمدیرعامل کانون پرورش فکری و مدیرعامل کانون زبان گیلان میهمان آیین پایانی این جشنواره شد.

مومنی در این مراسم با دستمایه قراردادن اثرمولانا جلال‌الدّین محمدبلخی‌رومی، و قصه‌گویی با بهره‌گیری از حکایت «طوطی و بقال» این شاعر شهیر ایرانی، نگاهی به اهمیت و کارکردهای مختلف قصه‌گویی داشت و احترام به استعدادهای یکدیگر و انتقال آموزه‌ها را از فایده‌های توجه به قصه‌ و قصه‌گویی عنوان‌کرد.

مدیرکانون زبان ایران هم‌چنین، در تشریح سخنان خود افزود: کسب نمره در یک زمینه به یقین بیان‌گر برتری بر فرد دیگری نیست و باتوجه به اهمیت تحصیل، موفقیت‌های تحصیلی را نمی‌توان ملاک بزرگی دانست.

وی برهمین اساس، انسان‌ها را دارای استعدادهای متفاوت و به تَبع ‌آن، صاحب توان‌مندی ارزیابی‌کرد و قصه و قصه‌گویی را ابزاری مناسب برای تبیین این موضوع  برای مخاطبان، به ویژه، کودکان و نوجوانان خواند.

این مسوول درهمین‌حال با اشاره به شعار جشنواره‌ی قصه‌گویی کانون خاطرنشان‌کرد: آینده‌ساختنی است، بیان‌گر نیاز کودکان به هدایت بزرگ‌ترها است و قصه و قصه‌گویی می‌تواند در این مسیر راهگشا و سازنده باشد.

قدردانی از تلاش‌های دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره‌ی قصه‌گویی و ابرازامیدواری نسبت به گسترش فرهنگ قصه‌ و قصه‌گویی درجامعه، پایان‌بخش سخنان مومنی در آیین اختتامیه مرحله استانی بیست و دومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون در رشت بود که روزهای ۱۴ تا ۱۶ مهرماه ۱۳۹۸ و هم‌زمان با هفته ملی کودک صورت‌گرفت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =