به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون فارس، سعید رضا کامرانی افزود: در حقیقت هیچ چیز نمیتواند جای کتاب را بگیرد و با حضور و بروز وسایل ارتباطجمعی جدید و نوظهور، کتب، هیچگاه منزوی نخواهد شد و تکنولوژی فقط میتواند مضمون و محتوای کتابها را سریعتر و آسانتر به مخاطب منتقل کند.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان استان فارس که در گردهمایی دانشجویان، استادان و متخصصان علم اطلاعات و دانششناسی سخن میگفت افزود: موضوع کمیت وکیفیت سرانه مطالعه، امروزه بهعنوان یکی از شاخصهای توسعه شناخته میشود و ما تا رسیدن به رتبه مطلوب و قابل قبول فاصله زیادی داریم که میطلبد نهادهای مرتبط در این زمنیه بیشتر به تبلیغ و فرهنگ کتاب و کتابخوانی بپردازند.
کامرانی خاطرنشان کرد: کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان با بیش از نیمقرن تجربه در زمینه تولید محتوا، چاپ و نشر کتابهای کودکان و نوجوانان، توانسته تا حدودی پاسخگوی مخاطبان خود باشند هر چند که میطلبد در این زمینه بخش خصوصی نیز فعالتر عمل کند.
عضو شورای معاونان کانون پرورش فکری فارس در ادامه گفت: متأسفانه حذف پست کتابدار در مدارس آموزش و پرورش و به تبع آن حذف کتابخانه از مدارس، لطمهای بود که به فرهنگ کتاب و کتابخوانی وارد شد و کاش با ایجاد این پست، زمینه اشتغال فارغالتحصیلان کتابداری فراهم میشد و دانشآموزان تنها در چهارچوب کتابهای درسی سیر نمیکردند و میتوانستیم این آیندهسازان را در ابعاد گوناگون و با توجه به استعداد و علایق برای آنان رشد دهیم.
کامرانی در پایان گفت: با توجه به شعار امسال کانون پرورش فکری «آینده ساختنی است» کانون فارس با 57 مرکز ثابت سیار و پستی و 36 مرکز کانون زبان ایران در خدمت علاقهمندان در سراسر فارس است.