کودکان با این جشنواره اتحاد و یکدلی را یاد می‌گیرند

سلماز جوان بخت یکی از داوران چهاردهمین دوره از جشنواره سرودخوانی در استان تهران

سلماز جوان بخت یکی از داوران چهاردهمین دوره از جشنواره سرودخوانی در استان تهران است. اوبرای نخستین با در جشنواره سرود خوانی داوری می کند اما پیش از این موفقیت‌هایی در حوزه موسیقی درجشنواره‌های ملی و بین‌المللی داشته است که از این میان کسب سه مدال نقره در بخش‌های موسیقی مذهبی، معاصر و جز در نهمین دوره مسابقات جهانی گروه‌های کر در کشور روسیه در سال ۱۳۹۵، کسب مدال نقره در بخش موسیقی پاپ در هشتمین دوره مسابقات جهانی گروه‌های کر در کشور لتونی سال ۱۳۹۳، کسب دو مدال طلا در بخش‌های Mixed chamber choir  و موسیقی محلی در کشور لتونی سال ۱۳۹۳ و ... را می‌توان نام برد.

جوان بخت درباره این جشنواره گفت: «نکات مثبت این جشنواره زیاد بود اینکه ترانه های خانم محرابی واقعا قوی و متناسب با سن اجرا کنندگان بود و نحوه اجرای شرکت کنندگان با تسلط بود و نکته دوم اجرای منظم برنامه‌ها در چهاردهمین دوره است».

او در ادامه درباره برخی قطعه های موسیقی این جشنواره توضیح داد: «موسیقی در بعضی اجراها سنگین بود و تا حدی فضای غم انگیزی را در ذهن ما مجسم می‌کرد. ما در این جشنواره به دنبال ارائه تصویری پر امید به کودکان و نوجوانان بودیم و انتقال این پیام نیازبه فضای امیدوارتری دارد».

جوان بخت درباره تاثیر جشنواره سرود خوانی بر آینده کودکان و نوجوانان بیان کرد: «چنین جشنواره ای بر شکل گیری روحیه کار گروهی در کودکان نقش دارد. ما در ایران از انجام کارهای گروهی پرهیز می کنیم، زیرا از کودکی امادگی روحی لازم برای این شکل از کار را نداریم. انجام سرود گروهی منجر به شکل‌گیری روحیه با اعتماد به نفس و اجتکاعی در کودک و نوجوان می شود. بچه ها دست در دست هم با احساسی مثبت سرود می‌خوانند و تا حد زیادی زمینه اتحاد و یکی بودن در بین آن‌ها بیشتر و زودتر شکل می‌گیرد. علاوه بر تاثیرات روحی سرود خوانی گروهی، تاثیرات حرفه‌ای در زمینه هنرو موسیقی برای کودکان ایجاد می‌شود. آن ها برای حضور در عرصه موسیقی تشویق می‌شوند وهمچنین برای هرگونه در برابر دیگران و هنر نمایی نفس به نفس با مخاطب آمادگی پیدا می‌کنند و شاید زمینه‌ای برای کسب هنرهای دیگری علاوه بر موسیقی مانند تئاتر، مجری‌گری و... و. باشد».


این مدرس موسیقی، در پایان از تجربه حضورش در این جشنواره گفت: «این جشنواره  برای من ارزشمند است زیرا به شدت طرفدار کودکان هستم و دوست دارم در دوره‌های دیگر نیز همراه با این جشنواره پیش بروم. در این دوره تنها وظیفه امتیازدهی به هنرمندان را بر عهده داشتم و سعی بر انجام دقیق این وظیفه داشته‌ام و برای دوره‌های بعدی در صورت نیاز برای همراهی در بخش‌های مختلف مرتبط با کودکان استقبال می‌کنم».

چهاردهمین دوره از جشنواره سرودخوانی گروهی در استان تهران از روز پنج شنبه ۱۴ آذر ماه آغاز شد و به مدت دو روز ادامه پیدا کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 9 =