به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان، این کارگاه آموزشی در مسیر حرکت هدفمند بسیج همگانی تغذیه و با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرانزلی برگزارشد.
برپایهاین گزارش، کارشناس ارشد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرانزلی نیز بهعنوان مدرس در این کارگاه آموزشی حضورداشت و با ترسیم هِرم غذاهای سالم برای حاضران، اهمیت و نقش تغذیه مناسب را در سلامت انسان و پیشگیری از بیماریها خاطرنشانکرد.
حامد مرتضیپور، در این میان آسیبهای ناشی از مصرف بیرویه غذاهای حاضری(فستفوتها) را موردتوجه قرارداد و با بیان اینکه علت بسیاری از بیماریها، الگوی غذایی نامناسب، مصرف زیاد قند و نمک و چربی است، افزود: تغذیه نادرست، دلیل اصلی اضافه وزن و چاقی، بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و برخی سرطانها نیز بهشمارمیرود و مصرف سبزی، میوهها، غلات، گوشتسفید و حبوبات، در پیشگیری از این آسیبها نقش بهسزایی ایفامیکند.
میهمان این برنامه همچنین، ورزش و تفریح سالم را از راههای حفظ سلامتی جسمی و روحی انسان دانست و با ضروریخواندن پیروی از رژیم غذایی مناسب و اجرای مسابقه حضوری، به کودکان توصیهکرد تا برای داشتن جامعهای سالم و بالنده، از امروز برای سلامت خود برنامهریزی مدونی داشتهباشند.
گفتنیاست، بسیج ملی آموزش همگانیتغذیه، از ۱۴ تا ۳۰ دی ماه ۱۳۹۸ تلاشی ویژه برای کاهش مصرف قند، نمک و چربی در سراسر کشور خواهدداشت و با شعار ( ۱،۲،۳ غذای سالم)، در این مسیرحرکتمیکند.