به گزارش روابطعمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان فارس، در پی تعطیلی مراکز فرهنگی هنری با هدف مبارزه با ویروس کرونا و حفظ سلامت اعضا و مربیان، کانون فارس نیز همچون سایر کانونهای پرورش فکری کودکان ونوجوانان کشور با فعالیت مستمر در فضای مجازی به تولید محتوا پرداخت و با برگزاری وبینارها و نشستهای مجازی در جهت تواتمندسازی اعضا و مربیان قدم برداشت.
بر این اساس ۱۳۱ مربی فرهنگی، هنری وادبی و کارشناسان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس با تولید بیش از ۷۵۰ فعالیت از اسفند ماه سال ۱۳۹۸ تاکنون به اجرای فعالیت در فضای مجازی پرداختند.
براساس این گزارش، ۵۱۹ فعالیت فرهنگی در بخشهای: کاردستی، قصهگویی، بازی و سرگرمی، معرفی شخصیت و معرفی سرزمین، با فعالیت ۸۰ مربی فرهنگی، ۱۸۴ فعالیت ادبی در بخشهای داستانخوانی و حکایت خوانی، شعرخوانی، طرح ادبی، معرفی کتاب و کتابسازی با فعالیت ۵۲ مربی ادبی و ۶۵ فعالیت هنری در قالب نقاشی، خوشنویسی، انیمیشن و کلیپ، سفالگری، نمایشعروسکی، موسیقی و سرود با فعالیت ۲۲ مربی هنری کانون فارس تولید شد.
در فروردین ۳۹۹ ، فعالیتهای جهادی پیک امید از حالت داوطلبی خارج شد و براساس شیوهنامه معاونت فرهنگی در ۴۲ مرکز ثابت کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان فارس، چهار گروه مجازی به تفکیک (کودک دختر-کودک پسر-نوجوان دختر-نوجوان پسر) روزانه فعالیت میکنند و تمامی فعالیتهای حضوری کانون به صورت مجازی توسط مربیان فرهنگی ادبی و هنری برگزار میشود.
هر چند از دهم خرداد ۱۳۹۹ مراکز کانون بازگشایی و مربیان در محل کار خود حضور دارند اما اجرای فعالیتهای مجازی تا زمان حضور دوباره اعضای کودک و نوجوان به مراکز ادامه خواهد داشت.