به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری استان قم ،حامد حجتی مدیر کل کانون پرورش فکری استان قم در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه با اشاره به اینکه، فرآیند اجرایی بیستوسومین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون از ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ آغاز شده و مرحله پایانی آن در آذر امسال و همزمان با شب یلدا برگزار خواهد شد اضافه کرد: این دوره از جشنواره در ۵ بخش ملی، بینالملل، قصه گوی برتر، پادکست و قصه ۹۰ ثانیهای برگزار میشود.
مدیرکل کانون قم پیرامون بخشهای این جشنواره توضیح داد: بخش ملی شامل اجرای زنده (مجازی) قصهگویی در سه بخش «قصههایی برای کودکان»، «قصههایی برای نوجوانان» و «قصههایی برای بزرگسالان» و بخش بینالملل شامل رقابت صحنهای (مجازی) قصهگویان برگزیدهی ۲۲ دوره جشنواره قصهگویی در مراحل منطقهای، ملی یا بینالملل، قصهگویان و مجریان حرفهای دارای سابقه اجرا در رسانه ملی و تئاتر کشور و قصهگویان منتخب سایر کشورها، دو بخشی است که همانند گذشته و با تغییراتی جزیی برگزار خواهد شد.
وی پیرامون بخش «قصهگوی برتر» و «پادکست» نیز گفت: این دو بخش برای نخستین بار است که اجرا میشود. قصهگوی برتر، رقابت حرفهایهای حوزهی قصهگویی است و با شکل و شمایلی متفاوت از سایر بخشهای جشنواره بینالمللی قصهگویی است که در آن تنها افرادی میتوانند شرکت کنند که بر اساس جدول امتیازات مشخص شده، امتیاز لازم را در حوزههای مختلف به دست بیاورند.
وی افزود، پیرامون بخش ۹۰ ثانیهای بیستوسومین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون یادآور شد: این بخش برای سومین مرتبه، با عنوان «قصه زندگی من» برگزار خواهد شد. بر اساس آنچه در فراخوان مورد اشاره قرار گرفته «من و کرونا» که روایت ایثار و از خودگذشتگی کادر درمان، روایت زندگی در روزهای قرنطینه و روایت مهربانی و همدلی با دیگران و... است و همچنین «دیروز غرورآفرین، فردای افتخارآفرین» که روایت جانفشانیهای سربازان و رزمندگان انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس، مدافعان حرم، شهدای هستهای و قهرمانان حوزهی علم و دانش است دو محور موضوعی بخش ۹۰ ثانیهای است که در آن تمامی گروههای سنی امکان شرکت را دارند.
وی افزود در بخش¬علمی چشنواره ،محورهای موضوعی مقالههای علمی برای شرکت در این رویداد باید با مضامین کارکردی قصهگویی در ابعاد فرهنگی، روانشناختی و جامعه شناختی، در زمینهی اجرایی نیز شامل اصول قصهگویی، روشهای تکمیلی و شیوههای قصهگویی و در حوزه محتوایی قصهگویی و رویکردهای نقد ادبی باشد.
حجتی با دعوت از دختران و پسران (۱۲ تا ۱۸ سال)، زنان و مردان (۱۸ سال به بالا) و مادربزرگها و پدربزرگها گفت: علاقهمندان میتوانند با توجه به شرایط شرکت در بخشهای مختلف این رویداد با مراجعه به پایگاه جشنواره به نشانی www.kanoonfest.ir نسبت به ثبتنام و ارسال آثار خود اقدام کنند.