تشریح برنامه‌های حوزه‌ی کودک و نوجوان در استانداری سمنان

برنامه‌های حوزه‌ی کودک و نوجوان در آستانه‌ی هفته‌ی ملی کودک در جلسه‌ی کارگروه اجتماعی، فرهنگی، زنان و خانواده استانداری سمنان، تشریح شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون استان سمنان، در آستانه‌ی هفته‌ی ملی کودک، جلسه‌ی کارگروه اجتماعی، فرهنگی، زنان و خانواده به ریاست حبیب‌اله خجسته‌پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان پیش از ظهر چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ با دعوت از نبی‌اله خدابخشی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی در سالن یادگار امام(ره) برگزار شد.

خجسته‌پور ضمن قدردانی از مدیرکل، کارشناسان و مربیان مراکز فرهنگی‌هنری کانون استان سمنان، کسب رتبه‌ی برتر این‌مجموعه را در گروه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جشنواره‌ی شهید رجایی، تبریک گفت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان در ادامه افزود: هرچند به واسطه‌ی بیماری کرونا ارتباط چهره به چهره مربیان با کودکان و نوجوانان کم‌رنگ شده؛ اما از فعالیت آن‌ها کم نشده و از ظرفیت آموزش آنلاین استفاده کردند و امروز سطح آموزش مربیان کانون استان در سطح ملی قرار گرفته که جای افتخار دارد.

خجسته‌پور در پایان سخنانش پیشنهاد داد تا نسبت به اجرایی‌شدن برنامه‌های پیشنهادی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، تلاش شود و پس از بررسی درصورت قابل اجرا بودن به‌عنوان مصوبه‌ی کارگروه اجتماعی، فرهنگی، زنان و خانواده به دستگاه‌های اجرایی مرتبط و نهادهای فرهنگی، ابلاغ شود و از آنجا که شهرستان‌ها به نام کودکان با اخلاق و خلاق و...، نامگذاری شده، امید داریم تا کودکانی شاد و سرزنده در استان داشته باشیم.

مدیرکل کانون استان سمنان ضمن ادای احترام به شهدای کربلا و گرامی‌داشت یاد و خاطره‌ی شهدای هشت‌سال دفاع مقدس، از اعضای کارگروه اجتماعی، فرهنگی، زنان و خانواده و متولیان عرصه‌ی فرهنگ و هنر که در دوران اوج بیماری کرونا با هم‌دلی و هم‌افزایی یاری‌گر مربیان حوزه‌ی کودک و نوجوان بودند، قدردانی کرد.

خدابخشی در ادامه با اشاره به برنامه‌های فرهنگی، هنری، ادبی، آموزشی و پژوهشی کانون پرورش فکری در قالب کتاب کار و روند اجرای آن در طی سال، افزود: با همه‌گیری ویروس کرونا فعالیت‌های مجموعه‌ی کانون در فضای مجازی با اندک امکانات، برگزار و با استقبال از کودکان و نوجوانان استان سمنان و ۱۹ استان کشور روبه‌رو شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که برنامه‌ها و کارگاه‌های مجازی با رشد کمّی و کیفی چشمگیری همراه بود، پیشنهاد داد تا به‌منظور شناخت عملی و محتوایی، جلسه‌ی کارگروه با حضور اعضای مدعو در محل دستگاه‌های گزارش‌دهنده برگزار شود تا آن‌ها از نزدیک شاهد فعالیت‌های کارکنان و نقاط قوت و ضعف و مسائل و مشکلات آن‌مجموعه باشند تا نتایج ملموسی از این نشست‌ها، حاصل و هم‌افزایی و مشارکت نهادها و دستگاه‌های عضو کارگروه در اجرای برنامه‌ها را بیش‌تر و مؤثرتر ببینیم.

فروهر معدنی معاون فرهنگی کانون استان سمنان نیز در بخشی از این جلسه با اشاره به اهداف و رسالت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان به توضیح گزارش تصویری از فعالیت‌های کانون در شش‌ماهه‌ی اول سال جاری بر اساس شعار سال و هم‌چنین برنامه‌های جامع و پیش‌بینی‌شده‌ی نیمه‌ی دوم سال در راستای اساسنامه‌ی کانون پرداخت.

وی، شناسایی و پرورش استعداد ذوقی و فکری کودکان و نوجوانان و کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های فرهنگی، هنری، ادبی و علمی مجازی، ترویج و توسعه‌ی فرهنگ کتاب‌خوانی و به‌روزرسانی انجام فعالیت‌های کتاب‌محور و فرآیندمحور در فضای مجازی، گسترش دامنه‌ی مخاطبان و اعضای کانون، جذب و پایدارسازی کودکان و نوجوانان و ایجاد ارتباط مؤثر با خانواده‌های اعضا، توسعه‌ی عدالت اجتماعی و فرهنگی با گسترش حوزه‌ی تحت پوشش مراکز فراگیر، سیار و پستی و آفرینش‌های ادبی و مناطق کم‌برخوردار و روستایی، تعمیق باورها و ارزش‌های اسلامی‌ایرانی، تقویت هویت ملی و تربیت دینی‌اسلامی و انقلابی اعضا، کیفیت‌بخشی به فعالیت  انجمن‌های تخصصی فرهنگی، هنری و ادبی، افزایش فعالیت‌های ویژه گروه سنی نوجوانان با تأکید بر دوره‌های حال خوش زندگی را از مهم‌ترین اهداف کانون برشمرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =