به گزارش روابطعمومی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران؛ این فعالیت فرایندمحور، بر اساس ایده، اجرا و پیگیری مریم شفیعزاده، مربی فرهنگی و نماینده ی انجمن قصه گویی کانون استان تهران و با همراهی و همت واحد فرهنگی، مربیان و پیشکسوتان حوزهی قصهگویی، در سال ۱۴۰۰ به صورت ماهیانه و هر ماه با یک موضوع متفاوت برای علاقهمندان انجمن به اجرا در آمد.
شیوهی اجرای "قصهگوی ماه" بر پایهی توانمندی همکاران و قصهگویان پیشکسوت و تخصص آنان پایهگذاری شده که هر قصهگو بر اساس علاقه، تجربه و تخصص در زمینهای خاص، به عنوان مدرس ماه انتخاب و تجربیات خود را در گروه مجازی انجمن، در قالب یک کارگاه آموزشی با سایر همکاران و اعضای انجمن به اشتراک میگذارد.
این ویژهبرنامه با توجه به پویایی در اجرا و تنوع در موضوع، با استقبال قابل توجه همکاران و اعضای انجمن همراه بوده و به نوعی باعث ایجاد انگیزه در همکارانی شد که خواسته یا ناخواسته برای مدتی از دنیای قصهگویی فاصله گرفته بودند.
گفتنیست؛ این پروژهی فرهنگی در سال جدید با برنامهها و محتواهای تازه، با استفاده از کارشناسان و قصهگویان چیرهدست استان تهران تداوم خواهد یافت.
این انجمن ضمن اجرای قصهگوی ماه، در پاتوق قصهگویی به صورت لایو از میهمانان ویژه و صاحبنظران حوزهی قصهگویی دعوت و در قالب آن مفاهیم مهم قصهگویی را بررسی میکند.
قصهگوی ماه در جلسات خود از همکاران مجرب و قصهگویان نامآشنایی استفاده کرده است که به همراه موضوع جلسه در زیر میبینید:
عطیه احمدزاده - با موضوع چگونگی روایت قصه های علمی
فاطمه روحی رحیم - با موضوع بایدها و نبایدها در نقالی
مهرانگیز اخوی - با موضوع نقش انتخاب قصه های مناسب در رشد شناختی کودکان و نوجوانان
پاییزه طاهری - با موضوع انتخاب قصه مناسب، اهمیت ضرب المثلها در قصه گویی، انتخاب قصه و توجه به ویژگیها و ظرفیتهای فردی
محمد علیپور مطلق- با موضوع چگونگی تعامل با مخاطب
طاهره بشیر- با موضوع قصهگویی برای کودکان و نوجوانان دارای نیازهای ویژه
لیلا مکانی- با موضوع زبان بدن در قصه گویی زبان اشاره
میترا ناظم- با موضوع اهمیت لحن و تن صدا در قصه گویی
مهتاب شهیدی- با موضوع بایدها و نبایدها در قصهگویی با ابزار