به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون استان اردبیل، در ابتدای این نشست داریوش علومی، معاون فرهنگی کانون استان ضمن قدردانی از همکاری و تلاشهای اعضای نهاد در هدایت و نظارت بر فعالیت اقدام پژوهی مراکز، بر اهمیت پژوهش در عمل و تاثیر این فعالیت در بهبود و حل مسایل موجود اشاره و بر ضرورت تعامل و هماندیشی با اقدام پژوهان، تداوم و تقویت برنامههای پژوهش محور تاکید کرد.
در ادامه، مریم علایی کارشناس آموزش و پژوهش کانون استان با ارایهی گزارشی از مهمترین اقدامات در زمینهی اقدامپژوهی، به تشریح وضعیت موجود پرداخت.
وی ارتقای سطح علمی اقدامپژوهان را دستور کار و اولویت برنامههای واحد آموزش و پژوهش استان عنوان کرد و افزود: توانمندسازی، هدایت و نظارت مستمر بر عملکرد مربیان اقدامپژوه صاحب اثر بهصورت فرایندی و گامبهگام در جهت پیشبرد اهداف نهاد، حائز اهمیت است.
همچنین، اعضای نهاد متشکل از فتانه احمدی هادی کارشناس امور فرهنگی؛ اکرم راضی، لیلا مستعلیزاده و زهرا محیطی از مربیان مسوول مراکز، به بیان دیدگاهها و ایدههای خود در خصوص راهکارهای تقویت فعالیت اقدامپژوهی و شیوههای ایجاد انگیزه در مربیان جهت پرداختن به این امر مهم پرداختند.
گفتنی است در این جلسه ۲۰ طرح اقدام پژوهی و پروپوزال از مربیان اقدام پژوه کانون استان مورد نقد و بررسی قرار گرفت و مقرر شد هر یک از اعضای نهاد با گروه و مراکز تحت نظارت خود در ارتباط بوده و نسبت به پیگیری و بررسی آثار اقدام پژوهی مطابق سرفصلهای تعیینشده، اقدام نمایند.