سعیدرضا کامرانی، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس در اولین گردهمایی حضوری سال ۱۴۰۱ مربیان، مربیانمسوول و کارشناسان کانون فارس در شیراز گفت: هر کس در هر رسته شغلی خود میتواند مدیر باشد و مربیان کانون مدیران موفقی هستند که مدیریت امور فرهنگی هنری و ادبی کودکان و نوجوانان را بر عهده دارند و باید از این فرصت به نحو مطلوب استفاده کنند.
مدیر کل کانون فارس در ادامه گفت: هر چند دوران سخت کرونا آسیبهایی به فعالیتهای کانون وارد کرد ولی در فضای مجازی، تجربههایی را کسب کردیم که میتوانیم در دوران پساکرونا از آن بهرهمند شویم. کانون از جمله نهادهایی بود که در دوران کرونا در برگزاری فعالیتهای مجازی فعالیتهای گستردهای داشته است.
کامرانی افزود: علاوه بر ادامه بعضی از فعالیتهای مجازی در برنامههای کانون باید دوباره در فعالیتهای حضوری، کودکان و نوجوانان رونق ایجاد کنیم. تابستان در پیش است و باید علاوه بر پر کردن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان، این فرصت را مغتنم بشماریم و تنها کودکان و نوجوانان را سرگرم نکنیم، بلکه با غنیسازی برنامهها در رشد و شکوفایی آنان بکوشیم.
او گفت: هیچ کس تردیدی ندارد که توجه ویژه به کودکان و نوجوانان، یکی از نشانههای جوامع مترقی است و هیچ کوشش و تلاشی ارزشمندتر از پرداختن به امور کودکان و نوجوانان نیست و در این راستا، رشد، شکوفایی و بالندگی این قشر از جامعه به عنوان شریفترین و مهمترین شهروندان هر جامعهای در ساختن آینده از اهمیت خاصی برخوردار است.
مدیر کل کانون فارس افزود: در سالی که با شعار «تولید» آغاز شده، حرکت از شرایط فعلی به سمت و سوی شرایط مطلوب که شایسته کودکان باشد، نمیتواند بدون برنامهای دقیق و عملی، محقق شود. این جریان همانند تمامی حرکتهای فکری، فرایندی است متکی بر آگاهی، کار و تلاشهای فکری مدام و مستمر، کسب دانشهای نوین، هم افزایی فکری و داشتن مهارتهای جدید برای آنانی که به امور پرورشی و آموزشی کودکان میاندیشند و همواره دغدغه رشد، پیشرفت، فرهیختگی و کمال آنان را دارند.
سعیدرضا کامرانی در پایان گفت: هیچ تلاش و کوششی، ارزشمندتر از پرداختن به امور کودکان نیست و این کودکان و نوجوانان هستند که آینده کشور را میسازند و برای این که آیندهای روشن در پیش رو داشته باشیم باید برای آنان سرمایهگذاری کنیم، وقت بگذاریم، برنامهریزی کنیم و برای رسیدن به این چشمانداز تلاش کنیم.
مدیر کل کانون فارس اظهار امیدواری کرد که خانوادهها، همانند گذشته به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اعتماد کنند و با شرکت آنان در فعالیتهای حضوری و مجازی از این فرصت بهرهبرداری کنند.
پاسخگویی به موقع به مکاتبات اداری، جذب مخاطب در فعالیتهای حضوری و ادامه فعالیت در فضای مجازی، دعوت از اعضا، تبلیغ فعالیتهای کانون، ارسال به موقع اخبار، شرکت اعضا در جشنوارهها و مسابقههای کانون، شادابی، آراستگی و نظافت مراکز فرهنگی هنری، تعامل با دیگر نهادها، حضور در مدارس، حضور مربیان مراکز سیار در روستاها، مناطق کمبرخوردار و مدارس، از جمله مواردی بود که کامرانی بر آنها تأکید کرد.
اهمیت کانون زبان ایران از دیگر مباحثی بود که کامرانی به آن اشاره کرد و بر لزوم همکاری مراکز با واحدهای آموزشی کانون زبان در شهرستانها تأکید کرد.
اجرای زنده سرود از سوی مربیان و کارشناسان کانون استان، نشستهای کارشناسی فرهنگی، هنری و ادبی، نشست برنامه ریزی، پاسخگویی به پرسشهای کارکنان، سخنرانی مسوول جدید مرکز عرضه کتاب و محصولات فرهنگی کانون، اجرای ویژه برنامه کارگروه دهه کرامت و اجرای مسابقه، بخشی از برنامههای کانون فارس در گردهمایی مربیان، مربیانمسوول و کارشناسان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس بود.
در این گردهمایی از همهی همکاران مراکز دارای فضاسازی برتر و مراکزی که کم عیب ونقصترین برنامهریزی را برای فعالیتهای سال ۱۴۰۱ داشته اند و نویسندگان برترین جملات انگیزشی که در حین برگزاری گردهمایی از سوی مرکز آفرینشهای ادبی استان برگزار و داوری آن را کارشناس ادبی ستاد بر عهده داشت، تقدیر شد.