به گزارش روابطعمومی ادارهکل کانون استان گیلان، این بخشی از صحبتهای فاطمه ظهیری، میهمان نشست مجازی اعضای انجمن ادبی نویسندگان نوجوانان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان است.
این نویسنده و منتقد ادبی درجمع کارشناسان، مربیان و اعضای کانون با بیاناینکه حفظ حلقههای ارتباطی اجزای داستان و استواری آن بر پارچوبهای منطق و باورپذیری اهمیت دارد، افزود: شخصیتپردازی مناسب، استفاده از قابلیت تداعی و بهرهگیری از زبان ساده و سالم نیز در جذب و جلب نظر خواننده موثراست.
کارشناس مسئول آفرینشهای ادبی کانون پرورش فکری استان مرکزی در همین حال، به تشریح عناصر داستانی پرداخت و توجه به علائم نگارشی و رعایت نکات دستوری را مهم و ضروری ارزیابیکرد.
نویسنده کتاب«بیا منو بخور» در ادامه به نکتههای ظریفی در نگارش داستان اشارهداشت و با تاکید بر لزوم رساندن داستان به نقطه اوج و هیجانبخشی به مخاطب گفت: پرهیز از شتابزدگی در گشایش گرههای داستانی و برطرفسازی گامبه گام دشواریهای پیشروی شخصیتها نیز از ملزومات خلق اثر محسوبمیشود.
نقد آثار نوقلمان، توصیه به اعضای انجمن نویسندگان نوجوان کانون جهت مطالعه کتاب و آشنایی افزونتر با آثار و سبکهای مختلف نوشتن، بخش پایانی سخنان نویسنده کتاب «زیر قولم نمیزنم» بهشمارمیرفت.
ادامهبخش این نشست نیز صحبتهای«فرشته درویشی» عضو قدیمی کانون استان گیلان و از اعضای کارگاههای داستان و شعر مرکز آفرینشهای ادبی این مجموعه بود.
درویشی که اینروزها در کسوت پزشک متخصص به سلامت جامعه میاندیشد، در آستانه یکم شهریور، زادروز ابنسینا و روز پزشک، میهمان انجمن نویسندگان نوجوان کانون شد و از نقش مربیان در شکلگیری شخصیت و آیندهاش سخنگفت.
او فرصت دوستیابی، علاقهمندی به کتاب و تجربه روزهای صمیمی و لذتبخش و همچنین، مسئولیتپذیری و پشتکار را بخشی از رهاورد عضویت در مراکز فرهنگی هنری کانون ماسال و مجتمع رشت دانست و از اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دعوتکرد تا از روزهای حضور در کانون و همراهی با مربیان این نهاد به بهترین شکل ممکن استفادهکنند.