به گزارش روابطعمومی ادارهکل کانون استان سمنان، هفتهی ملی کودک با آئین گشایش نمایشگاه «باران امید» و مرحلهی کتابخانهای جشنوارهی قصهگویی با حضور فروهر معدنی معاون فرهنگی، مریم کاشی کارشناس فرهنگی و دبیر هفتهی ملی کودک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی، صبح روز دوشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۱ با دعوت از دانشآموزان مدارس اطراف در مرکز فرهنگیهنری کانون میامی آغاز شد.
ثمانه رحیمی مسئول مرکز فرهنگیهنری کانون میامی اظهار داشت: این نمایشگاه شامل ۱۵۰ اثر اعضای کودک و نوجوان در قالب نقاشی، سفالگری، خوشنویسی، معرفی کتاب، کار روی سنگ، کاردستی با دور ریختنیها، عروسکدوزی و... است که بههمت اعضا و هدایت مربیان فرهنگی و هنری در کارگاههای تابستان، خلق و ارائه شده است.
قصه هنر باستانی زنده است
معاون فرهنگی کانون استان سمنان پس از گشایش نمایشگاه و بازدید از آثار اعضای کودک و نوجوان در جشنوارهی کتابخانهای قصهگویی با عنوان «اوسانههای میامی» که همزمان با هفتهی ملی کودک در سالن اجتماعات کانون برگزار شد، گفت: کودکان، آیندهسازان جامعه و تربیتکنندگان نسلهای آینده هستند.
معدنی در ادامه با اشاره به شعار جشنوارهی بیستوچهارم مبنی بر «قصه، صدای زندگی است»، افزود: قصه هنر باستانی زنده است که در آن میتوان مفاهیمی مانند امید و آرزو، عشق و ایثار، شادی و غم و سایر ارزشهای والای انسانی را به کودکان و نوجوانان انتقال داد.
وی اظهار داشت: قصهها مهمترین ابزار تربیتی، آموزش غیر مستقیم و راه انتقال تجارب زندگی و فرهنگ پیشینیان است و امروزه با گسترس تکنولوژی و نیاز و ذائقهی کودکان و نوجوانان، قصه و قصهگویی نیاز به توجه، رشد و بالندگی دارد و این قصهگویان هستند که میتوانند با بهرهگیری از هنر روز و روایت قصههای مدرن، اوقات لذتبخشی برای کودکان و نوجوانان رقم زنند.
معدنی در بخش پایانی سخنانش از تمامی قصهگویانی که میکوشند چراغ جشنواره پر فروغتر از گذشته، راهگشای کودکان و نوجوانان این سرزمین باشد، قدردانی کرد.