به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون استان گیلان، طی این ویژهبرنامه استانی که با حضور بیش از ۵۰ دانشآموز پایه پنجم در مرکز فرهنگی هنری کانون رودسر صورتگرفت، توسعه و ترویج فرهنگ پژوهش در راستای بهبود کمی و کیفی فعالیت های پژوهشی، ارتقای فعالیتهای تحقیقی در مراکز و ایجاد فرصت مناسب برای اشاعه و کاربست پژوهش های بنیادی و کاربردی در دستورکارقرارداشت.
عادل رنجی، رئیس پارک علم و فناوری شهرستان رودسر نیز میهمان ویژهبرنامه «اولین گامها برای فتح قلههای بلند» بود و دربارهی ارتباط مستقیم پژوهش و خودباوری برای حاضران صحبتکرد.
این پژوهشگر و مخترع رودسری در همین زمینه، به فعالیتهای روزانه افراد اشاره و با بیاناینکه انجام امور روزانه و مبتنی بر نیازها، ریشه درخلاقیت دارد، افزود: هنگامی که انسان پا به عرصه پژوهشمیگذارد، به فرد دیگری تبدیلمیشود که پرسشهای فراوانی در ذهن دارد و برای یافتن سئوالهای خود تلاشمیکند.
وی طرح سئوالهایی که ممکن است عجیب و باورنکردنی باشد را از شاخصههای افراد کنجکاو و پژوهشگر عنوانکرد و اظهارداشت: پشتکار و باورمندی رمز موفقیت فعالان این عرصه بهشمارمیرود.
او همچنین، به آشناسازی کودکان با یکی از اختراعات خود پرداخت و دستگاه مقابله با ویروس کرونا در فضاهای بسته که با تایید مجموعههای داخلی و خارجی تولید و مورد استفاده قرارگرفته است را از دستآوردهای پژوهشی اعلامکرد.
برپایه این گزارش، آشنایی هرچه بیشتر حاضران با مراحل گزارشنویسی و انجام یک فعالیت ساده پژوهشی، بازدید نمایشگاه دستآوردهای علمی و تحقیقی مربیان و اعضا، ازدیگر برنامه های این روز با حضور صغری قامتی مقدم و فاطمه طاهری، به ترتیب، کارشناسان فرهنگی و آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان بود و درپایان نیز از میهمان و اعضای پژوهشگر با بسته فرهنگی و لوح سپاس تجلیل شد.
چهاردهمین ویژهبرنامه هفته پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان طی روزهای ۲۰ تا ۲۵ آذر ۱۴۰۱ با شعار «مسالهشناسی کودک و نوجوان، افق روشن آینده» برگزارشد.