بهگزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان، این نشست، متناظر امضای تفاهمنامه همکاریهای مشترک میان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان و دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور صورتگرفت.
مشارکت در تولید و ترویج آثار آگاهیبخش و اندیشیدن تمهیدات پیشگیرانه در مبارزه با اعتیاد و درعینحال، افزایش مهارتهای زندگی در نسل کودک و نوجوان بهمنظور جلوگیری از آسیبهای اجتماعی متوجه آیندهسازان، از اهداف برگزاری این نشست هماندیشی و همافزایی بهشمارمیرفت.
مدیرکل کانون استان گیلان در این نشست، با ابراز خرسندی از افزایش همکاریهای و بسترسازی برای بهرهگیری از ابزار هنر و ادبیات در ارتباط اثربخش با نسل کودک و نوجوان گفت: استفاده از شیوههای آموزشی غیرمستقیم، نقش بهسزایی در پذیرش مخاطب ایفامیکند.
سیدجلیل میرعظیمی در همین زمینه به فعالیتهای خلاقانه و هدفمند مربیان کانون اشاره با تاکید بر کتابمحور بودن برنامهها این مجموعه و ارتباط سازنده مربیان با اعضا و اولیا اظهارکرد: ایجاد پیوندهای مثبت میان کانون، کودک وخانواده، تاثیر بهسزایی در نیل به اهداف داشتهاست.
وی برهمین اساس نیز دامنه تعامل و همکاریهای مشترک کانون با دیگر دستگاههای فعال در حوزه کودک و نوجوان را گسترده توصیفکرد و با خاطرنشانکردن زمینههای ایجادشده برای همگرایی بیشتر این نهاد، با ستاد مبارزه با مواد مخدر در سطح کشور و استان افزود: با تمامی ظرفیتهای موجود برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و بالندگی کودکان و نوجوان تلاشمیکنیم.
اودرهمین ارتباط، برخی از کارگاههای کانون با محوریت افزایش نشاطاجتماعی، مهارتافزایی و ایجاد پیوند افزونتر با اولیای تربیتی و خانوادهها را مورد توجه قرارداد و «حال خوشزندگی» و « فرزندپروری» را از جمله این کارگاهها اعلامکرد.
برپایی اردوهای فرهنگی، هنری و تربیتی، برگزاری همایش دوستیابی، تولید محتوای مناسب فرهنگی، هنری و ادبی نیز از موضوعهایی بود که در سخنان مدیرکل کانون گیلان بهآن اشارهشد.
ویهمچنین، توزیع مناسب فرصتهای فرهنگی را در اولویتبرنامهها دانست و با خاطرنشانکردن فعالیت مراکز سیار شهری و روستایی، مرکز مکاتبهای آفرینشهای ادبی و کتابخانههای پستی کانون اظهارکرد: در این مسیر، تحقق عدالت اجتماعی، فرهنگی و آموزشی و آگاهیبخشی به کودکان و نوجوان در دستورکار قراردارد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه مواد مخدر استان گیلان هم با مهمارزیابیکردن تعامل با کانون گفت: فرهنگسازی، لازمه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است و چنانچه به این موضوع توجهشود، شاهد کاهش زیانهای مادی و معنوی بیشمار در جامعه خواهیمبود.
محمد علی اباذری در این میان به پیشینه فعالیت خود در کسوت مربیمسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان مریوان استان کردستان اشاره و با موثر ارزیابیکردن فعالیتهای این نهاد در فرهنگسازی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی گفت: برهمین اساس از تعامل و همکاری با این مجموعه استقبالمیکنیم.
حمایت از برنامههای پیشنهادی کانون برای خدماترسانی به کودکان و نوجوانان مناطق روستایی و کمبرخوردار و برگزاری همایش و ویژهبرنامههای مشترک، دیگر بخش صحبتهای اباذری بود و وی در این میان از اعلام آمادگی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان برای اعزام کارشناس به مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان خبرداد.
این نشست، عصر روز سهشنبه، ۷ خرداد ۱۴۰۲ و بهمیزبانی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در رشت برگزارشد.