بهگزارش روابطعمومی اداره کل کانون استان گیلان، سید جلیل میرعظیمی طی نشست هماندیشی با مسئولان ستاد امر بهمعروف و نهی از منکر استان گیلان با بیان این مطلبافزود: فعالیتهای کتابمحور کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با هدایت مربیانی صورتمیگیرد که آگاه به ظرافتها و آشنا با خواستههای آیندهسازان ایران اسلامیهستند.
مدیرکل کانون استان گیلان توضیحداد: نقش مربی در کانون پرورش فکری اهمیت ویژهدارد و مهندسی فرهنگی و مأنوسسازی هرچهبیشتر کودکان و نوجوانان با آموزههای دینی و اسلامی از رسالتهای مربیان این مجموعه بهشمارمیرود.
او در همینارتباط، به بیشاز ۶۰ عنوان فعالیت فرهنگی، هنری، ادبی و علمی و پژوهشی کانون اشارهکرد و ضمن خاطرنشانکردن گستره فعالیتهای این مجموعه با بهرهگیری از مراکز فرهنگیهنری ثابت، فراگیر، سیار شهری و روستایی، کتابخانههای پستی و مرکز مکاتبهای آفرینشهای ادبی گفت: هدف غایی برنامههای مربیان کانون تربیت کودکان و نوجوانانی متخصص، متعهد و باورمنداست.
این مدیرفرهنگی در بخش دیگر صحبتهای خود به فعالیتهای کانون زبان نیز اشارهداشت و با بیاناینکه آموزش زبانهای مختلف، به ویژه عربی، از برنامههای این مجموعه است گفت: استفاده از ظرفیتهای کانون زبان برای فرهنگسازی مدنظر قراردارد.
سیدجلیل میرعظیمی حاصلجمع فعالیتهای کانون پرورش فکری و کانون زبان را فرهنگسازی و توانمندسازی آیندهسازان ایران اسلامی اعلامکرد و افزود: آنچه در بستربرنامههای خلاقانه این مجموعه دنبالمیشود، پرورش نسلی پویا و بالندهاست.
مسئول شورای امربه معروف و نهی از منکر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در همینحال به اقدام ترویستی حرم مطهر شاهچراغ اشاره و با تاکید براین موضوع که حرکتهای مذبوحانه، تاثیری در روحیه معنوی مردم مسلمان کشور نداشته و نخواهدداشت، گفت: حضور میلیونی در پیادهروی باشکوه اربعین حسینی گواه روشنی بر این موضوع خواهدبود.
عفاف و حجاب، شاهبیت فریضه امربهمعروف و نهی از منکر
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان هم در این نشست، به نقش سازنده کانون پرورش فکری در مسیر خودمراقبتی و تربیت نسل کودک ونوجوان پرداخت و افزود: کارِدلی و عاشقانه، از وجوه مشترک فعالیتهای این ستاد و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بهشمارمیرود.
محمدمهدی صدیقی در تبیین اهمیت برنامههای کانون اظهارکرد: پاسداری از دانایی و صیانتفرهنگی، دلیل توفیق بسیاری از جوامع و مکاتب است و این مهم در فعالیتهای کانون پرورش فکری به خوبی مشاهدهمیشود.
وی در این ارتباط، خانوادهها و مخاطبان کودک و نوجوان کانون را آماج هجمههای فرهنگی دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی دانست و با اشاره بهاینکه، تلاش برای نابودی بنیانهای خانواده در لایهلایه شعارهای فریبنده اسلامستیزان دیدهمیشود، تصریحکرد: ضرورتدارد با حمایت از مجموعههایی چون کانون پرورش فکری، بسترهای لازم برای مقابله با این پدیده شوم و رویارویی با چالشها اندیشیدهشود.
صدیقی درادامه، به برخی از وقایع ماههای گذشته پرداخت و با تشبیه «عفاف و حجاب» به شاهبیت فریضه امربهمعروف و نهی از منکر تصریحکرد: ضرورتدارد برای مقابله با تهاجم فرهنگی، پاسداری از حریم خانواده، صیانت از نسل کودک و نوجوان و مقابله با جنگ ادراکی دشمنان، از فرصتهای فرهنگی برای تقویت و باروری اندیشه فرزندان بهرهمندشویم.
لزوم صبوری و تابآوری مسئولان و فعالان فرهنگی برای جلوگیری از استحاله مفهومی ارزشهای اسلامی و ارایه تحلیل درست جهت اقناع نسل کودک و نوجوان ازدیگر موضوعهایی بود که موردتاکید دبیر ستاد امربهمعروف قرارگرفت.
او برای تاکیدمجدد بر ضرورت امر به معروف و نهی از منکر، دلایل قیام امام حسین(ع) و نقش بیبدیل اسطوره جهاد تبیین، حضرت زینب(س) در بهرهگیری از ظرفیتهای گسترده این فریضه را یادآورشد و اظهارکرد: شرافت اسلام به سه مولفه ایمان به خدا و فریضتین است و این امر، بیانگر رسالت سنگینیاست که بر دوش همگان، به ویژه متولیان حوزه فرهنگ احساسمیشود.
منصور قربانی، معاون مطالبهگری دستگاههای حاکمیتی ستاد امر بهمعروف و نهی از منکر استان گیلان هم از حاضران در این نشستبود و راهکارهایی برای معرفی اعضای برگزیده کانون و اجرای فعالیتهای خلاقانه فرهنگی به منظور آشناسازی هرچه بیشتر نسل کودک و نوجوان با اهمیت فریضه امربه معروف و نهی از منکر ارایهداد.
شایانذکر است، معاونان اداریومالی، فرهنگی، مسئول حراست (دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر) و کارشناسان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و همچنین، مسئول حقوقی و روابطعمومی ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان گیلان از دیگر حاضران در این نشستبودند که صبح روز سهشنبه، ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ به میزبانی ادارهکل کانون پرورش فکری استان در رشت برگزارشد.