به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون لرستان؛ امروز 22 شهریورماه1402 کارگاه آموزشی قصه گویی با حضور علاقمندان به شرکت در بیست و پنجمین جشنوارهی بینالمللی قصهگویی در اداره کل کانون استان با حضور اعضا و مربیان کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان سراسر استان لرستان در خرم آباد برگزار شد.
این کارگاه تخصصی با تدریس گلشن حسنوند نماینده انجمن قصه گویی استان و مربی مسئول مرکز فرهنگی هنری شماره 3 خرم آباد در فضای اسکای روم برگزار شد.
در ابتدای این کارگاه گلشن حسنوند به توضیح بخش های مختلف جشنواره بین المللی قصه گویی، باید ها و نباید ها ی زبان بدن در اجرای قصه گویی پرداخت شد.
حسنوند درخصوص اعتماد به نفس و چگونگی حضور بر روی سن و اجرای قصه در حضور جمع مطالبی را مطرح و برای از بین بردن استرس در زمان اجرا راهکارهایی را ارائه داد.
مدرس کارگاه با بیان این نکته که حرکات مثبت زبان بدن مخاطب دال بر پذیرش قصه و قصه گو است عنوان داشت: زبان بدن منفی مخاطب نشانگر عدم پذیرش قصه گوست و حاکی از آن است قصه گو باید به دنبال ایجاد انگیزه در مخاطب و جذب او با توجه به مخاطب و گروه سنی باشد.
دربخش بعدی این نشست تخصصی گلشن حسنوند به بیان تقسیمات زبان بدن سر و صورت، شانه ها، بازو ها و دستها، انگشتان و پاها پرداخت و نبایدها ی هر بخش در قصه گویی را با ذکر سر منشا آنها توضیح داد و مثال زد که: عدم استفاده از انگشت اشاره به شکل اتهام در جایگاه قصه گو خطاب به مخاطب، اما در جایگاه شخصیت های قصه و متناسب با گفتار و متن می تواند استفاده از این حرکت مجاز باشد همچنین قصه گویی در حالت نشسته و ایستاده مورد بررسی قرار گرفت.
این کارگاه آموزشی با طرح سوالاتی از طرف اعضا و پاسخ از طرف مدرس کارگاه به پایان رسید.