به گزارش روابطعمومی و اطلاعرسانی ادارهکل کانون استان سمنان، آیین افتتاحیه مرحلهی استانی بیستوپنجمین جشنوارهی بینالمللی قصهگویی، چهارشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۲ با حضور نبیاله خدابخشی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و رئیس جشنوارهی قصهگویی استان، سعیده عزیزیان مدیرکل آموزش و پژوهش و ویدا ملکی کارشناسمسئول حوزهی معاونت فرهنگی کانون کشور، عبدالرضا دهرویه مدیرکل صداوسیمای مرکز سمنان، مصطفی باقرآبادی رئیس انجمن سینمای جوانان استان، معاونان و مدیران آموزش و پرورش، مسئولان و مربیان کانون پرورش فکری، داوران و ناظران و قصهگویان صحنهای و دانشآموزان مدارس و جمعی از والدین در تالار همایش شهید حاجقاسم سلیمانی کانون پرورش فکری سمنان برگزار شد.
قصه، روایتگری توأم با شنیدن است
رئیس جشنواره قصهگویی استان سمنان در ابتدای سخنانش ضمن گرامی داشت یاد و خاطره سههزار شهید استان بهویژه شهادت بیش از ۴۰۰۰ کودک مظلوم و معصوم غزه اظهار داشت: امروز با این نگاه و شعار که «با لبخند، قصه بسازیم» و «با قصه، لبخند را ایجاد کنیم» گرد هم آمدیم تا رویداد فرهنگی دیگری را رقم زنیم؛ هرچند فاجعه انسانی در غزه لبخندها را گرفت.
خدابخشی تأکید کرد: قصه، روایتگری توأم با شنیدن است، دو عنصری که قصه، آنها را بههم میرساند و نتیجهاش بهرهگیری ما بهعنوان مخاطب و شنونده است.
وی در ادامه افزود: بشر از ابتدای خلقت، طریقت گفتن و شنیدن را داشته و پس از آن به قلم روی آورده و نوشتن را آغاز کرده است و اهمیت این طریقت و رو به رشد بودن آن در کشور ما، مرهون ایجاد فضای قصهگویی و جشنوارههای اینچنینی است.
مدیرکل کانون استان سمنان در بخش پایانی سخنانش، عمومیسازی و مردمیسازی را یکی از اهداف اصلی و مهم جشنواره قصهگویی برشمرد و از مشارکت و همراهی مدیران کل آموزش و پرورش، صداوسیمای استان، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی و...، قدردانی و به پنج جایزه ویژه این دوره از جشنواره با موضوع «سردار سلیمانی»، «لبخند»، «کودکان غزه»، «امنیت» و «قصههای پشت خاکریز» در راستای دومین کنگره بزرگداشت شهدای استان اشاره کرد.
گفتنی است، سرودخوانی اعضا به زبان سمنانی، پخش کلیپ جشنواره قصهگویی، اعزام قصهگویان منتخب به مدارس و بیمارستان شفا سمنان و اجرای قصهگویی برای دانشآموزان و کودکان بستری در بخش اطفال از برنامههای جنبی نخستینروز جشنواره بود.