به گزارش روابطعمومی اداره کل کانون استان گیلان، این آیینها که همراهی کارکنان ستادی، مربیان و اعضای مراکز فرهنگی هنری و خانوادهها را بهدنبالداشت، بهمنظور آشناسازی هرچه بیشتر کودکان ونوجوانان با مناسبتهای اسلامی و ارایه الگوهای شخصیتی مناسب به آنان برنامهریزی و برگزارشد.
مشارکت دانشآموزان طرحکانونمدرسه، اولیای تربیتی مدارس و روحانیان در برگزاری هرچه بهتر برنامهها، از شاخصههای این آیینها در مراکز فرهنگی هنری کانون بهشمارمیرفت.
مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان نیز ضمن فضاسازی مناسب و با تکیه بر فعالیتهای فرهنگی، هنری و ادبی کانون، به اهمیت ولادت مولودکعبه پرداختند و چشمگشودن این امام همام در مکانی مقدس را بیانگر جایگاه ولای مولای متقیان عنوانکردند.
تبیین ویژگیهای شخصیتی و سیره عملی امامعلی(ع) و نقش بیبدیل مولیالموحدین در همراهی با نبیمکرم اسلام(س) و صیانت از دین محمدی، ازاهم موضوعهایی بود که بهآن پرداختهشد.
مربیان کانون و روحانیان در قالب قصهگویی، معرفی و روخوانیکتاب و خوانششعر، دینمداری و شجاعت فاتح خیبر را موردتوجه قراردادند و کودکان و نوجوانان نیز با شرکت در کارگاههای ادبی، دلنوشتههای خود را به نخستین امام شعیان تقدیمکردند.
ذکر احادیثی از امام علی(ع)، برگزاری مسابقههای حضوری و برپایی کارگاه آموزش کاردستی برای ساخت و اهدای کارت تبریک به پدران، ازدیگر برنامههای جشن میلاد مولود کعبه در مراکز فرهنگی هنری بود.
کارکنان ستادی این مجموعه فرهنگی هم با برگزاری آیینی، به استقبال میلاد نور رفتند و زادروز با سعادت امامعلی(ع) و روز پدر گرامیداشتند.
مدیرکل کانون استان گیلان هم طی این مراسم که در محل برگزاری نشستهای ادارهکل کانون پرورش فکری استان در رشت صورتگرفت، به ویژگیهای شخصیتی مولای متقیان، علی (ع) پرداخت و دینمداری و عدالتمحوری را از شاخصههای برجسته این امام عنوانکرد.
سیدجلیل میرعظیمی با بیان این که نگاه یکسان به همگان و صیانت از بیتالمال مسلمین از ویژگیهایی است که به طور اخص در این امام همام بارز و مشهود است گفت: ضرورت دارد این مهم به عنوان الگو در زندگی فردی و اجتماعی مدنظر قرارگیرد.
مداحی محمود شعبانی، مربی مرکز سیار روستایی کانون گیلان و اهدای لوحسپاس به همکاران مرد کانون پرورش فکری استان، پایان بخش این مراسم در روز چهارشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۲ بود.