داوران بخش پایان‌نامه‌های برتر جشنواره پویانمایی تهران معرفی شدند

داوران پنجمین دوره پایان‌نامه‌های برتر سیزدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران معرفی شدند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، با حکم محمدرضا کریمی‌صارمی دبیر سیزدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران، احمد سفلایی، فرخ یکدانه، محمدرضا حسنائی و مهدی کشاورزافشار به عنوان اعضای هیات داوران پنجمین دوره پایان‌نامه‌های برتر این دوره از جشنواره منصوب شدند و احمد سفلایی دبیری این بخش را بر عهده دارد.

احمد سفلایی دکتری پژوهش هنر و رئیس دانشکده هنرهای دیجیتال دانشگاه صدا و سیما است. او همچنین در مراکز آموزشی گوناگونی هم‌چون دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده هنر و معماری، مرکز آموزش رادیو و تلویزیون مالزی و دانشگاه جامع علمی کاربردی، مدرس بوده است.

او علاوه بر عضویت در کمیته علمی همایش‌های پژوهشی مختلف، و نگارش مقاله‌های علمی در فصل‌نامه‌های پژوهشی، تألیف‌ها و ترجمه‌های چندی در زمینه‌های هولوگرافی، جلوه‌های بصری دیجیتال و استریوسکوپی، انیمیشن، شخصیت‌پردازی و هنر انقلاب منتشر کرده است که از این میان می‌توان به ترجمه مجموعه سه جلدی «کتاب جامع پرده سبز» در زمینه تولید جلوه‌های بصری، نگارش کتاب‌های «آموزه‌های خیال»، «نقش‌مایه‌های خیال» و «جهان فرانو» اشاره کرد.

تولید ده‌ها اثر انیمیشن در مقام کارگردان، نویسنده، طراح جلوه‌های ویژه، مشاور پروژه و... از دیگر فعالیت‌های اوست. فرخ یکدانه دارای مدرک کارشناسی طراحی گرافیک و کارشناسی ارشد کارگردانی انیمیشن، مدرس انیمیشن در دانشگاه‌های تهران، هنر و سوره است و نویسندگی و کارگردانی مجموعه‌های مختلف انیمیشن برای مخاطبان کودک و خردسالان همچون مجموعه‌های «مهارت‌های زندگی»، «دانشمندان بزرگ» «قصه‌های جورواجور»، «شب‌های شیرین» و مجموعه در حال ساخت «چی شد که این رنگی شدم» را در کارنامه خود دارد.

او همچنین عضو هیأت مدیره انجمن صنفی فیلم‌سازان انیمیشن و عضو انجمن صنفی مدرسان سینمای ایران است.

محمدرضا حسنائی دارای مدرک کارشناسی ارتباط تصویری و کارشناسی ارشد پویانمایی از دانشگاه هنر و دکترای پویانمایی از دانشگاه سینمای روسیه است. او رئیس دانشگاه هنر دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی و مدرس پویانمایی در دانشگاه هنر تهران و استاد دانشگاه تربیت مدرس است. از دیگر سمت‌های وی می‌توان به عضویت در گروه ناظر بر کیفیت انیمیشن‌های صدا و سیما، هیأت داوران و انتخاب جشنواره های متعدد، هیأت علمی همایش‌ها و معاونت فرهنگی دانشگاه هنر اشاره کرد.

مهدی کشاورزافشار عضو هیأت علمی گروه پژوهش هنر دانشگاه تربیت مدرس است و در کارنامه خود همکاری پژوهشی با گروه انیمیشن دانشگاه تربیت مدرس، تألیف بیش از ۴۰ مقاله علمی ـ پژوهشی داخلی و خارجی، استاد راهنما و مشاور پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا را دارد.

تعداد شرکت‌کنندگان این بخش ۵۳ نفر است و ۲۸ پایان‌نامه در مرحله اول داوری پذیرفته شده است.

سیزدهمین دوره جشنواره پویانمایی تهران هم‌چون دوره‌های گذشته در چهار بخش مسابقه، خارج از مسابقه، نمایش ویژه و چشم‌انداز از ۱۳ تا ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ به دبیری محمدرضا کریمی صارمی در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =