به گزارش روابطعمومی ادارهکل کانون استان کرمان، انجمن شاعران نوجوان کانون شهربابک با مسئولیت زهرا میریان مربی آفرینشهای ادبی استان از سال ۱۳۹۶ آغاز به کار کرده و اعضای این انجمن در سالهای اخیر جوایز ملی را از آن خود کردهاند.
بنابر این خبر، در آیین افتتاح بخش طنز انجمن ادبی آوایقلم کانون شهربابک ابتدا یاسمن امینی و مهلا پورخدابخش اعضای انجمن شعر خواندند و مجتبی حاذق، اکبر خدادادی و علی اسدی اشعارشان را نقد کردند.
مجتبی حاذق مدیرکل آفرینشهای ادبی و هنری کانون ضمن تبریک به کانون استان به خاطر مدیر هنرمند، همکاران توانمندش و فرماندار کانونیاش در مورد اشعار بچهها گفت: توجه بیشتر برای انتخاب قافیهها و واژهها در شعر کودک و نوجوان ضروری است. زمانی که برای گروه سنی پایینتر شعر میگوییم باید از کلماتی که قابل درک و دریافت بچهها باشد استفاده کرد.
همچنین خدادادی شاعر و مدیرکل کانون استان بیان کرد: یک شیوه برای شروع و تمرین شاعری و زبانورزی استفاده و تقلید از وزن و قالب اشعار شاعران موفق برای بیان نگاه شخصی و تازه خود است.
علی اسدی شاعر نیز با اشاره به کشف علاقه و استعداد شعر طنز در اعضای انجمن شعر شهربابک بیان کرد: از آنجا که مفاهیم اجتماعی، سیاسی و فلسفی و به طور کلی زندگی آنقدرها جدی نیست و نگاه آدمها به مرور زمان تغییر میکند تصمیم گرفتیم در شهربابک شعر طنز را جدیتر دنبال کنیم.
علیرضا جلالی فرماندار شهرستان هم درباره کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیان کرد: طعم و عطر کانون خیلی متفاوت و ویژه است. خانههای نزدیک مراکز کانون باید قیمتشان دویست، سیصد درصد گرانتر باشد.
وی با تاکید برای خواندن کتاب هدیه خاله نگین افزود: ساختار کانون بر اساس کارشناسانش میچرخد و تقویت حوزه کارشناسی میتواند کانون را زنده نگه دارد.
جلالی با نقل قولی از مهدی آذریزدی صحبتهایش را خاتمه داد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یگانه دستگاهی است که هم میخواهد و هم میتواند به نامی که در آن تصریح شده است عمل کند.
شعرخوانی کارشناسان و مهمانان نشست و بریدن کیک افتتاح انجمن از دیگر موارد این مراسم بود.
انجمن شاعران نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهربابک با حضور مجتبی حاذق مدیرکل آفرینشهای ادبی و هنری کانون و اکبر خدادادی مدیرکل کانون استان، علیرضا جلالی فرماندار شهربابک، علی اسدی شاعر و مسئول موسسه رهپویان بابک هنر، کارشناسان ادارهکل کانون و اعضای انجمن آوای قلم، بخش طنز خود را ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ افتتاح کرد.