اختتامیه مرحله استانی جشنواره‌های سرود و هنرهای نمایشی در سیستان و بلوچستان برگزار شد

آیین اختتامیه مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی و دومین جشنواره سرود آفرینش با حضور هنرمندان و مسئولان در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون سیستان و بلوچستان، اختتامیه مرحله استانی جشنواره‌های سرود و هنرهای نمایشی برگزار شد.

مدیرکل کانون استان در آغاز آیین اختتامیه این جشنوارها ضمن تشکر از عوامل اجرایی برنامه، گزارشی کوتاه از روند اجرای نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی و دومین جشنواره سرود آفرینش، از مرحله ارسال فراخوان تا پایش آثار و برگزاری آیین اختتامیه ارایه کرد.

محمدرضا سالاری «رویکرد تربیتی» برگزاری جشنواره‌ها را اساس کار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، به عنوان متولی تخصصی عرصه فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی عنوان کرد و گفت: همه تلاش مجموعه این بود که کارها به بهترین صورت انجام گیرد تا به اهداف مورد نظر برسیم.

دبیر جشنواره‌های استانی در خصوص اهداف کلی و جزیی این جشنواره‌ها، گفت: بومی سازی سرود و نمایش یکی از هدف‌های کلی ما بود تا همه بتوانند شرکت کنند.

ایجاد فرصت برای بروز استعدادهای اعضای مراکز و امیدآفرینی از جمله اهداف جزیی برنامه بود که سالاری به آنها اشاره کرد و در ادامه افزود: حمایت از اعضای کانون، همواره در شمار اولویت‌های کاری من بوده و به همین خاطر این جشنواره‌ها را در دو حوزه شمال و جنوب استان هم گسترش دادیم تا با تشویق اعضا، زمینه را برای استقبال بیشتر کودکان و نوجوانان از برنامه‌های کانون فراهم کنیم.

بحث هویت‌بخشی به مخاطبان دیگر موضوعی بود که مدیرکل کانون از آن نام برد و تعیین موضوعاتی چون پرچم، ایران، سرزمین و... را تلاشی برای دستیابی به این مهم دانست.

وی در بخشی از سخنان خود به سند تحول بنیادین اشاره کرد و از تاکید بر اهمیت بحث پرورش در انجام فعالیت‌ها گفت و ادامه داد: مدرسه، مرکز تربیتی دانش‌آموزان است اما کانون بر اساس شش ساحت سند تحول بنیادین، که یکی از اسناد بالادستی ماست، در زمینه «تربیت زیباشناختی و هنری» به صورت جدی در حال فعالیت است.

سالاری، هم‌چنین، گفت: تمام تلاش ما این است که با استفاده از ظرفیت همکاران خوبمان در استان، بتوانیم برنامه‌ها را، هم به لحاظ فنی و هم افزایش مشارکت به پیش ببریم و گسترش دهیم.

وی عنوان کرد: برگزاری چنین برنامه‌هایی به ما کمک می‌کند در زمینه معرفی توانمندی‌ها و استعدادهای کودکان و نوجوانان در سطح کشور گام‌های موثری برداریم.

 تقویت انجمن نمایش و باشگاه سرود کانون دیگر دستاوردهای این جشنواره بود که مدیرکل به آن اشاره کرد و در بیان انتظار خود از همکاران خواست که هر مرکز فرهنگی‌هنری، یک گروه سرود ویژه داشته باشد.

اجرای موسیقی، سرود، نمایش و معرفی برگزیدگان دیگر بخش‌های آیین اختتامیه بود که با حضور، خانواده‌ها، مسئولان و اعضا برگزار شد.

گفتنی است روزهای ۱۳ تا ۱۴ اسفندماه، هنرمندان با ۱۳ اثر برتر در بخش سرود و ۱۱ اثر در بخش نمایش، با یکدیگر به رقابت پرداختند.

اختتامیه مرحله استانی جشنواره‌های سرود و هنرهای نمایشی در سیستان و بلوچستان برگزار شد

اختتامیه مرحله استانی جشنواره‌های سرود و هنرهای نمایشی در سیستان و بلوچستان برگزار شد

اختتامیه مرحله استانی جشنواره‌های سرود و هنرهای نمایشی در سیستان و بلوچستان برگزار شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =