به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان همدان، جلسه هماهنگی شورای مبارزه با مواد مخدر با حضور دبیر و معاون این ستاد با مدیرکل کانون و کارشناسان در این اداره کل برگزار شد.
در این جلسه دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان ضمن تشکر از زحمات و برنامههای کانون در سطح استان اظهار کرد: برنامهها و اخبار کانون را رصد میکنیم و در مدت مدیریت خانم ابراهیمی شاهد پیشرفت و گستردگی برنامهها در سطح استان با کیفیت بالا بودهایم.
حمزه عبدکوند با بیان اینکه رئیس این شورا در استان، استاندار است و 25 اداره و نهاد عضو این شورا هستند، ادامه داد: کانون پرورش فکری یکی از آن ادارههای عضو این شورا است و هدف از حضور 25 اداره و نهاد چون ارشاد، سازمان تبلیغات، روسای دانشگاهها و... در این شورا این است که همه ما در کنار هم به یک فهم و گفتمان مشترک برسیم و اقدامات درستی را در سطح جامعه انجام بدهیم.
وی با اشاره به سخن امام خمینی (ره) که فرمودند: «نجات یک معتاد نجات یک جامعه است»، تصریح کرد: مبارزه با مواد مخدر دو بخش دارد یک بخش اعتیاد است که باید کار فرهنگی و پیشگیری صورت بگیرد و یک بخش مبارزه با قاچاقچی که به فرموده رهبر انقلاب از الویتترین کارهای کشور است و باید کمر آن شکسته شود.
دبیر شواری هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان گفت: هزار و 700 کیلومتر مرز مشترک با افغانستان و پاکستان داریم که راه ورود مواد مخدر بوده و شهدا و جانبازان بسیاری در راه مبارزه با قاچاق مواد مخدر در طول این سالها تقدیم کردهایم.
وی با بیان اینکه آموزش در دوران کودکی و نوجوانی بسیار مهم و با اثرگذاری بالا است، خاطرنشان کرد: آموزش در این دوران در لوح جان و ذهن کودک و نوجوان نقش بسته و کانون با فعالیتهای فرهنگی، هنری خود در این راه میتواند کمکدهنده خوبی برای ما باشد.
عبدکوند به تفاهمنامه بین کانون و ستاد مبارزه با مواد مخدر اشاره و اظهار کرد: هزینه کردن برای کار فرهنگی و آموزشی در این راه سرمایهگذاری است و مدیران باید به صورت درون سازمانی برای همکاران خود و برون سازمانی در تعامل با دستگاههای دیگر این کار را انجام دهند.
وی ادامه داد: کانون یکی از بازوان قوی شورای مبارزه با مواد مخدر است و با اقدامات آموزشی و فرهنگی که در مراکز خود در ارتباط با اعضا و خانوادههای آنها انجام میدهد سرآمدترین دستگاه فرهنگی در میان دستگاههای فرهنگی است.
دبیر شواری هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان به تشکیل هزار و 800 کانون یاریگر در مدارس استان اشاره و بیان کرد: انتظار تشکیل این کانون را در مراکز فرهنگی- هنری کانون داریم و میخواهیم همکاری لازم صورت بگیرد.
در ادامه مدیر کل کانون ضمن خوشآمدگویی اظهار کرد: ایده تشکیل کانون یاریگران زندگی 4 سال پیش به تهران داده شد و به عنوان ایده برتر شناخته شد و از آن سال تا کنون کارگاههای متعددی در مراکز ما برای خانوادهها و اعضا برگزار شده است.
معصومه ابراهیمیهژیر ادامه داد: برخلاف آموزش و پرورش اوج کار کانون در تابستان و اوقات فراغت دانش آموزان است و مربیان کانون با همکاران شما در ستاد ارتباط و همکاری خوبی برای تشکیل کارگاهها داشته و خواهند داشت و در سال گذشته 16 کارگاه برگزار شده است.
وی با اشاره به ظرفیت کانونیاران تصریح کرد: در سال جاری کانون با رویکرد نوجوانمحوری از میان دانشآموزان فعال که عضو کانون هستند، گروه کانون یاران را تشکیل داده و برای آنها تا پایان سال اردوی راهیان پیشرفت را در راستای تقویت هویت ملی و امیدآفرینی طراحی و برنامهریزی کرده است که برای بهتر برگزار شدن این اردوها و همایشها ستاد مبارزه با مواد مخدر میتواند یاریگر کانون باشد.
مدیرکل کانون به ظرفیت خوب تماشاخانه سیار در استان برای انجام کارهای فرهنگی و هنری در قالب نمایش اشاره و خاطرنشان کرد: کانون هنرمندان خوب و توانمندی در حوزه تئاتر و نمایش دارد که از آن میتوان برای آموزش و پیشگیری در راستای اهداف ستاد مبارزه با مواد مخدر با حضور تماشاخانه سیار در صورت فراهم شدن برای کانون برای کل استان همدان استفاده کرد.