شعر یک ابزار تربیتی و راهی برای  کاشتن بذر ایمان در دل بچه‌ها است

شعر در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یک ابزار تربیتی و دارای مباحث بلند معرفتی است، شعری که از کتاب خدا و سیره ائمه اطهار(علیهم‌السلام) نشات گرفته باشد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، مدیر عامل کانون در آیین پایانی پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در مشهد در این‌باره افزود: ائمه اطهار بر روی شعر سرمایه‌گذاری می‌کردند، ثروت خودشان را برای شعر اختصاص می‌دادند و دغدغه‌ی امرار معاش شاعران را داشتند این در حالی است که در دیگر هنرها چنین چیزی نداریم  و این نگاه یک الگو برای ماست.

حامد علامتی به حدیثی از امام صادق(ع) که فرموده‌اند به کودکان خود شعر عبدی(عبدی کوفی از شاگردان امام) یاد بدهید که ریشه در دین خدا دارد اشاره و تاکید کرد: یکی از راه‌های کاشتن بذر ایمان در دل بچه‌ها شعر است.

باشگاه قاف کانون به‌دنبال پرورش استعدادهای نوجوان است

او تاکید کرد که شعر، به عنوان یک ابزار تربیتی قدرتمند، می‌تواند در پرورش نسلی مؤمن و با اخلاق نقش مهمی ایفا کند

او بر تقویت رویدادهای فرهنگی و هنری هم‌چون جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی در راستای تقویت مبانی دینی و تربیتی کودکان و نوجوانان نیز تاکید کرد.

مدیرعامل کانون راه‌اندازی باشگاه قاف را به‌عنوان راهی برای پرورش نسل جدیدی از شاعران جوان با نگاه دینی و الهی و ابتکاری نو در عرصه ادبیات کودک و نوجوان دانست.

باشگاه قاف کانون به‌دنبال پرورش استعدادهای نوجوان است

علامتی ادامه داد: باشگاه قاف، که به تازگی از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان راه‌اندازی شده، محلی برای شکوفایی استعدادهای ناب ادبی در میان نوجوانان است.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان تصریح کرد: این باشگاه با هدف شناسایی، پرورش و حمایت از شاعران جوان، زیر نظر اساتید برجسته و با رویکردی تربیتی و دینی، فعالیت خود را آغاز کرده است.

باشگاه قاف کانون به‌دنبال پرورش استعدادهای نوجوان است

علامتی از این طرح به عنوان یک گام بزرگ برای تحقق اهداف تربیتی کانون یاد کرد و اظهار داشت: این باشگاه، با تمرکز بر اصول و مبانی دینی و اخلاقی، به کودکان و نوجوانان کمک خواهد کرد تا با اشعاری سرشار از مفاهیم ایمانی و اخلاقی، رشد فکری و معنوی خود را تجربه کنند.

مدیرعامل کانون همچنین بیان کرد: باشگاه قاف، با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از تجربه‌های ارزشمند شاعران پیش‌کسوت، به دنبال آن است تا زمینه‌های لازم برای رشد و بالندگی شاعران جوان را فراهم آورد و با ایجاد فضایی مناسب برای خلاقیت و نوآوری، به آن‌ها امکان دهد تا در مسیر ادبیات دینی و معنوی گام بردارند.

علامتی در پایان یادآور شد: این باشگاه، با توجه به سیره اهل بیت و تاکید بر اهمیت معیشت و حمایت از شاعران، به عنوان یک الگوی تربیتی جدید در عرصه ادبیات کودک و نوجوان مطرح می‌شود.

در این آیین که روز شنبه ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ در مشهد برگزار شد، سمیه‌سادات ابراهیمی مدیرکل حوزه مدیر عامل، روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، مجتبی حاذق مدیر آفرینش‌های ادبی و هنری کانون، محمدمهدی حسین‌پور مدیرکل کانون استان خراسان رضوی و جمعی از شاعران و اهالی شعر و ادب نیز حضور داشتند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =