بهگزارش روابطعمومی کانون استان گیلان، این نشستهای آموزشی همزمان با ۲۱ تیرماه، روز جهانی بدون پلاستیکصورتگرفت و طی آن کودکان و نوجوانان عضو مراکز فرهنگی هنری املش، لاهیجان و رودسر با خطرهای ناشی از بحران رهاسازی مواد پلاستیکی در طبیعت آشناشدند.
در این نشستهای آموزشی که با همراهی کارشناسان اداره حفاظت از محیطزیست برگزارشد، استفاده روزافزون از مواد پلاستیکی و تاثیر تخریبی آن در چرخه محیطزیست، موردتوجه قرارگرفت.
کارشناسان محیطزیست همچنین، به ترکیب مواد سازنده پلاستیک اشارهکردند و طولانیبودن زمان تجریه این مواد را از دلایل انباشت مواد پلاستیکی در خشکی، اقیانوس و دریاها عنوانکردند.
هزینههای بالای جمعآوری پلاستیکها در طبیعت و افزایش آمار بیماری سرطان به دلیل استفاده از گوشت و دیگر مواد خوراکی آلوده به مواد سمی پلاستیکی نیز از دیگرموضوعهایی بود که در صحبتهای میهمانان برنامهبه آن اشارهشد .
میهمانان برنامه در همینحال، به پرسشهای حاضران در ارتباط با چگونگی مدیریت پسماند پاسخگفتند و با اشاره به مصرف بیشاز حد پلاستیک در چرخه خرید خانوادهها، بهرهگیری از زنبیل و ساکهای پارچهای را از جمله این راهکارها اعلامکردند.
برپایهاینگزارش، شعرخوانی، نمایش کلیپهای آموزشی و برپایی کارگاه نقاشی با موضوع «راهکار برای کاهش مواد پلاستیکی»، از جمله برنامههایی بود که در حاشیه این نشستهای آموزشی صورتگرفت.