بهگزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان تهران، روز سهشنبه ۳۰ مرداد، آخرین جلسهکارگاه مهارتهایزندگی با حضور علی دادرس فیلمنامه نویس در مرکز فرهنگی هنری شماره ۲۶ برگزار شد.
گفتنی است کارگاه مهارتهایزندگی تابستان امسال با اجرای فاطمه یوسف زمانیان مربی فرهنگی این مرکز برای اعضای نونهال و نونگاه با تمرکز بر مهارت خودباوری برگزار شد.
در ابتدا جهت معرفی میهمان برنامه، فیلم گنجشک و پنبه دانه ساخته مرتضی احمدی و به نوسیندگی علی دادرس، از تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نمایش داده شد.
سپس فاطمه یوسف زمانیان مربیکارگاه مهارتهایزندگی انیمیشن نشانی را جهت تقویت خودشناسی و خودباوری و هدفمندی برای اعضا پخش کرد.
بعد از آن اعضا نظر خود را درمورد انیمیشن نشانی مطرح کردند.
در ادامه یوسف زمانیان تاکید کرد: اگر هدف تان مشخص باشد و تحقیقات لازم را برای رسیدن به هدف انجام داده باشید و نقشه راه مشخص داشته باشید آنوقت قضاوتها و انتقادات دیگران شما را از مسیرتان دور نخواهد کرد.
هچنین علی دادرس ضمن توضیح درباره چگونگی نقد فیلم، گفت : هیچ وقت برای نقد کردن نگران نباشید. شما می توانید آزادانه نظر خود را بعد از تماشای هر فیلمی بیان کنید. شما می توانید حتی فیلمی را دوست نداشته باشید و نظرتان را مطرح کنید.
دادرس درباره معیارهای فیلم خوب اظهار کرد: از معیارهای مهم فیلم خوب می توان به پیوستگی اتفاقات، مرتبط بودن اجزا و میزان انتقال مناسب مفهوم فیلم اشاره کرد.
این فیلم نامه نویس در ادامه خاطرنشان کرد: ممکن است دو نفر از شما یک فیلم را مشاهده کنید و بعد نظر یکی از شما این باشد که موضوع فیلم درباره هدفمند بودن است و دیگری نظرش این باشد که فیلم درباره خودباوری بوده است. این دو نظر میتواند در کنار هم نظر درستی باشد چون تضادی با هم ندارد ولی اگر بعد از دیدن فیلم یکی گفت: هدف داشتن خوب است ولی دیگری نظرش این باشد که هدفمند بودن اهمیتی ندارد، این دو نظر آنقدر در تضاد با یکدیگر است که این نتیجه حاصل می شود که فیلم دیده شده در انتقال مفهوم اصلی موفق نبوده است.
فاطمه یوسف زمانیان مربی کارگاه مهارتهای زندگی در پایان به جمع بندی صحبت های مطرح شده پرداخت.
این برنامه با هدف آشنایی اعضا با شیوه های نقد فیلم، انتخاب فیلم مناسب، تقویت مهارت خودباوری و تقویت تفکر نقادانه بود.