بهگزارش روابطعمومی ادارهکل کانون استان گیلان، این دوره از مسابقهها در قالب ۵ لیگ تخصصی «مارشال»، «آتشنشان»، «فوتبالیست»، «جنگجو» و «فرهنگترافیک» در مرکز شماره ۳ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهر رشت برگزارشد.
طی این دوره مسابقهها که بههمت گروه آموزشی سازک و با همراهی کانون پرورش فکری و پارکعلم و فنآوری و خانه رباتیک استان گیلان صورتگرفت، ۶۰ کودک و نوجوان از شهرهای فومن، صومعهسرا، لشتنشاء، کوچصفهان، کیاشهر و رشت بهرقابتپرداختند و درپایان نیز از ۱۵ برگزیده ۵ لیگ با اهدای لوح سپاس و جایزه تجلیلشد.
ورود مسئلهمحور به فعالیتهای علمی اولویتدارد
مدیرکل کانون استان گیلان هم در آیین پایانی رقابتها، ضمن قدردانی از دستاندرکاران این حرکتعلمی، به اهمیت همراهی خانوادهها با فرزندان اشارهکرد و این مهم را مشارکت در ترسیم افقهای روشن آنان قلمدادکرد.
سیدجلیل میرعظیمی در ادامه به تبیین چشمانداز برنامههای کانون در عرصه فعالیتهای علمی پرداخت و با خاطرنشانکردن حرکتهای این نهاد در جهت شکلدهی به کانون علموفنآوریهای نوین توضیحداد: در این مسیر تلاشهای مناسبی را شاهدهستیم و و باورداریم که این کانون، در کنار کانون پرورش فکری و کانون زبان ایران نویدبخش روزهای قرین موفقیت برای کودکان و نوجوانان ایرانی و گیلانیاست.
این مسوول درهمینحال، از ظرفیتهای مرکز علوم و نجوم کانون رشت و برنامههای علمی ماههای اخیر این مجموعه سخنگفت و توفیق اعضای نوجوان در رصد سیارکها و رصد علمی شبانه در دیلمان را از جمله این اقدامها عنوانکرد.
وی برهمیناساس، همراهسازی کودکان و نوجوانان با فعالیتهای فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و پژوهشی مربیان کانون را دارای اهمیت ویژه خواند و با اشاره به رسالت این مجموعه در کشف و پرورش استعدادها افزود: بسیاری از موفقیتها در سایه تاثیرگذاری افراد در زندگی انسان رخمیدهد و مربیان کانون و فعالان متخصص مجموعههای مختلف از جمله این افراد تاثیرگذار محسوبمیشوند.
برگزاری بیستوششمین دوره جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون و بخشهای مختلف این رویداد بینالمللی از جمله، قصههای نوآورانه، دیگر موضوعهایی بود که مورد توجه میرعظیمی قرارگرفت و وی با بیان اینکه موفقیت اعضای کانون در عرصههای مختلف میتواند دستمایهای برای قصه و قصهگویی قرارگیرد، تصریحکرد: این مهم به الگوسازی و معرفی آیندهسازان موفق کمکمیکند.
وی بخش دیگر صحبتهای خود در آیین پایانی پنجمین دوره مسابقههای رباتیک سازککاپ را با تاکیدبر ضرورت ورود به حوزههای نوپدیدعلمی و دانشافزایی در زمینه هوش مصنوعی اختصاصداد و با اشاره به تجربه و نبوغ نوجوانان و جوانان ایرانیگفت: رخدادهای مهمی را در این حوزه شاهدخواهیم بود و لازماست در راستای توجه مسوولان کشور، خودمان را برای ورود موثر به این عرصه آمادهکنیم.
این مدیرفرهنگی همچنین از پیوستهای فرهنگی بیشاز ۶۰ عنوان فعالیت کانون و لزوم علمآموزی قرین تزکیه سخنگفت و افزود: علم، درکنار تزکیه و ورود مسئلهمحور به عرصه فعالیتهای علمی، حلال مشکل جامعه است.
استقبال از همراهی و مشارکت با مجموعهها و افراد فعال در عرصههای علمی، نیز درصحبتهای سیدجلیل میرعظیمی موردتاکیدقرارگرفت و وی با خانه امن و مورداعتماد توصیفکردن کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اظهارکرد: این مجموعه در استان با بیش از ۴۰۰ هزار جلدکتاب در حوزه کودک و نوجوان، یک کتابخانه تخصصی است و با دارابودن مربیانی مهربان و دلسوز، به رشد و بالندگی کودکان و نوجوانان ایران اسلامی کمکمیکند.
مهرشاد صداقتخواه، مدیرگروه آموزشی سازک نیز با قدردانی از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان برای همراهی و میزبانی این رویداد علمی، به تشریح فعالیتهای مجموعه سازکپرداخت و از ادامهیافتن روند همکاریها کانون استقبالکرد.