به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون لرستان؛ دومین دوره آموزشی تولید «پادکست قصه گویی» با حضور مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان لرستان و علاقمندان به هنر قصه گویی با تدریس علیرضا آقایی برگزارشد.
درابتدای این دوره آموزشی مطالب جلسه اول مرور و نمونه های ساخته شده مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدرس دوره در خصوص محتوای پادکست ها توضیحاتی ارائه داد.
علیرضا آقایی با بیان این نکته که یادگیری پنهان قوی ترین نوع یادگیری است که در شنونده تاثیر بسیار زیادی دارد گفت: اجرا کننده باید یک شنونده خوب باشد، قصه ها ممکن است در زمان و مکان اجرا با هم متفاوت باشند به طور مثال قصه ماه پیشونی موسیقی انتخاب شده برای این قصه باید از بین موسیقی های کهن باشد.
مدرس این دوره آموزشی عنوان داشت: اجرای کار بطور غیر مستقیم باید باشدبه این دلیل که مستقیم گوی در اجرا باعث کسل شدن و رنجش مخاطب می شود و پایان پادکست به هیچ وجه نتیجه گیری انجام نشود و نتیجه گیری به عهده بچه ها و شنونده باشد که ذهن شان را به چالش بکشد.
در بخش بعدی دوره آموزشی تولید «پادکست قصه گویی»، نحوه صدا سازی در پادکست، آموزش نرم افزارهای صدا و نحوه استفاده از آنها، صدا گذاری و ویرایش و پخش موسیقی زیر صدا و همچنین پخش موسیقی در زمان و... مطالبی با ذکر مثال از سوی مدرس تشریح شد.
در پایان این دوره آموزشی معرفی و اجرای چندین پادکست فاخر و همچنین نقد و بررسی آنها انجام شد.