به گزارش روابطعمومی ادارهکل کانون استان کرمان، نشست تشریح شیوهنامه بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی با حضور مدیرکل، کارشناسان و مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و مدیران و معلمان مدارس و فعالان فرهنگی حوزه کودک استان کرمان ۷ مهر ۱۴۰۳ برگزار شد.
بنابر این خبر، اکبر خدادادی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ضمن خوشامدگویی بیان کرد: اول قصهگو و مربی عالم خداوند است و بعد از او قصهسازها و قصهگوها این عطر را پراکنده میکنند و به گردن ما حق دارند.
وی افزود: جشنواره امسال با شعار «راز قصهها، ساز زندگیست» همچون همیشه بهانهای است تا در جهانی که سعی دارد همه چیز را یکدست کند و خرده فرهنگها را از بین ببرد دور هم جمع شویم و شنونده کلماتی خوشایند باشیم و این هنر مبنایی را گسترش دهیم.
خدادادی اضافه کرد: سال گذشته قصهگویان ارجمندی همچون محمدعلی علومی، محمدعلی آزادیخواه و ... را از استان از دستدادیم که یادشان را گرامی میداریم. زبان در استان کرمان از غنای بالایی برخوردار است و میبایست با استفاده از هنر قصهگویی به ماندگاری و غنای بیشتر آن کمک کنیم.
مدیرکل کانون کرمان گفت: امیدوارم با توجه به اینکه همه ما نیازمند قصه گفتن و قصه شنیدن هستیم قصهگویی خلاصه در یک جشنواره نشود و هر کدام از ما با ارتباط با مجموعهها بتوانیم در این دورهم جمع شدنها و گفتن و شنیدنها قصهگویی را ترویج کنیم.
در ادامه این نشست مهدیه عاقبتی کارشناس مسئول فرهنگی، هنری و ادبی کانون استان و رابط انجمن قصهگویی استان، ۱۲ بخش جشنواره قصهگویی امسال را تشریح کرد و زهره دهیادگاری کارشناس آموزش و پژوهش این ادارهکل توضیحات بخش «قصههای علمی» را بیان کرد. مهین شهمرادزاده کارشناس مسئول آفرینشهای هنری کانون استان هم قصه « دختر لر» را برای حاضران تعریف کرد.
این در حالی است که، برگزاری دوره آموزش قصهگویی برای معلمان پیشدبستانی و دوره اول ابتدایی از سوی اشرفگنجویی معاون مدرسه شاهد در خواست شد.
همچنین تشکیل دورههای آموزش برای مربیان موسسات قرآنی و تسلط آنها به ابزار قصهگویی برای بیان مفاهیم قرآنی از سوی محمد عربپور مدیر موسسه ایثارگران بصیر کرمان از موارد مطرح شده این نشست بود.