به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان، در این نشست که با حضور مجید رجبی رئیس آموزش پرورش استثنائی ، کارشناسان و مشاوران بهزیستی، کارشناس مسئول فرهنگی کانون و مسئول مرکز فرهنگی هنری زیباشهر و بیش از ۶۰ فعال در این حوزه برگزار شد. در بخش های مختلف درک فرزندان سندروم داون، برنامه ریزی برای پرورش مهارت های فردی و جامعه پذیری و رفع موانع در این زمینه گفتگو شد.
هدف از برگزاری این انجمن مواجهه با کودکان سندروم داون و ضرورت این موضوع که ابتدا بایستی پدر و مادر درکنار آن ها باشند و به رشد آن ها کمک کنند برگزار شد.
طالقانی روانشناس بیان کرد: تا ما به عنوان والدین نخواهیم، رشد و پرورش برای این بچه ها اتفاق نمی افتد، این بچه ها از نظر عاطفی بسیار مهربان هستند حتی مهربان تر از دیگران ما باید ببینیم آن ها چه چیزهایی را دوست دارند و می خواهند در چه چیزی پیشرفت کنند؟ ورزش؟ موسیقی؟ و...ما باید با حوصله استعداد بچه ها را محک بزنیم و توانمندی آن ها را مد نظر قرار دهیم همان طور که در شرایط عادی هم نباید فرزندانمان را با هم مقایسه کنیم.
وی افزود: ورزش هایی از قبیل شنا، دو میدانی و بویژه ورزش های گروهی ، باعث ایجاد حس ارزشمندی، عزتمندی، اعتماد به نفس و پرورش مهارت گفت و گو می شود.
مجید رجبی رئیس آموزش پرورش استثنائی بیان کرد: هر زمان بخواهیم فراتر از سیستم آموزشی حرکت کنیم باید والدین پای کار باشند و ما را همراهی کنند.
فاطمه غلامزاده ی نخلی کارشناس مسئول کانون پرورش فکری استان هرمزگان ضمن اعلام آمادگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را برای پذیرش کودکان سندرم داون بیان کرد: حضور کودکان سندروم در کنار کودکان عادی باعث افزایش مهارت در آن ها می شود. و از توانمندی های مراکز فرهنگی هنری و مربیان کانون است که برای این نوع کودکان محیط مناسبی را فراهم می کنند.
گفتنی است در حاشیه برنامه تعداد ۱۲ نفر از کودکان سندرم داون ساعاتی را در مرکز فرهنگی هنری زیباشهر حضور داشتند و در فعالیت های فرهنگی کتابخوانی، گفتگو، نقاشی، بازی و نمایش فیلم شرکت کردند و لحظات شادی را در اولین روز هفته ملی کودک تجربه کردند.