به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز، محمود سلطانی، مدرس این نششست، در خصوص دوران کودکی و اهمیت این دوران برای خانوادهها، صحیت کرد.
این مدرس با تشبیه روح و جان به خورشید و روان به آینه ، آرامش روان را حاصل هماهنگی بین رشد ذهن و تعالی روح دانست.
سلطانی همچنین به والدین گفت کودک درون آن بخش از شخصیت است که از کودکی و تجربیات اولیه زندگیمان نشات می گیرد.
وی افزود این بخش از شخصیت، احساسات، نیازها و خواستههای ما را شکل می دهد و در تمام طول زندگیمان همراه ماست،کودک درون میتواند منبع شادی، خلاقیت و یا درد و رنج باشد.
این متخصص و روانشناس کودک و مشاور خانواده که سالهاست دوره های متعددی را در زمینه آموزش خانوادهها برگزار کرده و یکی از مهمترین دستاوردهای وی توسعه نظریه «هوش متعادل» است، در مورد کودک بیرون هم گفت این کودک، بخشی از شخصیت است که در تعامل با دنیای بیرون شکل می گیرد، این بخش از شخصیت، نقشهای اجتماعی، مسئولیتها و انتظارات دیگران را در خود جای میدهد.کودک بیرون به ما کمک می کند تا در جامعه زندگی کنیم و با دیگران ارتباط برقرار کنیم.
این متخصص خانواده در پایان گفت ما باید بین کودک درون و بیرون تعادل برقرار کنیم و اگر کودک درون سرکوب شود، ممکن است احساس نارضایتی، خشم و افسردگی کنیم و از طرف دیگر ، اگر کودک بیرون ما بیش از حد بر ما مسلط شود، ممکن است از احساسات و نیازهای خود غافل و در روابطمان با دیگران دچار مشکل شویم.
گفتنی است زینب عاشری، مدیر کل و جمعی از کارشناسان کانون البرز در این نشست که از ساعت ۱۵ تا ۱۷عصر روزسهشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۳، در سالن همایشهای مرکز مجتمع کانون کرج، برگزار شد، حضور داشتند.