انجمن قصه‌گویی کانون استان اردبیل اولین نشست تخصصی خود را در  هفت مرکز فرهنگی هنری برگزار کرد

اولین نشست‌های تخصصی انجمن قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل در سال ۱۴۰۳ با محوریت انتخاب و پرداخت متن قصه در مراکز فرهنگی هنری اردبیل، پارس‌آباد، خلخال، مشگین‌شهر، انگوت، نیر و دولت‌آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، اولین نشست حضوری اعضای انجمن قصه‌گویی مراکز کانون استان اردبیل، با شعار «راز قصه‌ها، ساز زندگیست» روز دوشنبه۳۰ مهرماه  ۱۴۰۳ برگزار شد.

بر اساس این گزارش در نشستی که در شهر اردبیل برگزار شد، مرکز فرهنگی هنری شماره ۳ کانون اردبیل میزبان داریوش علومی معاون فرهنگی کانون استان و ۶۰ نفر از قصه‌گویان و علاقه‌مندان فعالیت قصه‌گویی  از مراکز پنج‌گانه این شهر بود.

در شروع نشست، سارا وطن‌خواه مسئول انجمن قصه‌گویی کانون استان با تقدیر از حضور پرشور اعضای انجمن، اعلام کرد: در راستای آموزش ، تبادل و انتقال تجربیات مربیان قصه‌گو به اعضای علاقه‌مند، نشست‌های بعدی انجمن به‌صورت حضوری و دوره‌ای در همه مراکز پنج‌گانه این شهر برگزار خواهد شد.

داریوش علومی معاون فرهنگی کانون نیز  از برگزارکنندگان نشست و از حضور پررنگ و علاقمندانه حاضران به‌خصوص والدین  قدردانی  کرده و به تأثیر قصه‌گویی بر پرورش مهارت‌های اجتماعی کودکان و تربیت و رشد فکری آن‌ها پرداخت.

علومی برگزاری جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون  را فرصتی برای ترویج فرهنگ قصه‌گویی  عنوان کرد و پیشنهاد کرد نشست‌ها این انجمن در سطح مادران، مربیان و اعضا به‌صورت مجزا برگزار شود.

انجمن قصه‌گویی کانون استان اردبیل اولین نشست تخصصی خود را در  هفت مرکز فرهنگی هنری برگزار کرد

در ادامه لیلا خلیفه سقا مربی و مدرس قصه‌گویی کانون استان هم با اشاره به اینکه قصه‌گویی یک هنر است،در خصوص اهمیت انتخاب متن، پرداخت آن و تأثیر شگرفش در جذب مخاطب مطالبی بیان کرد.

خلیفه سقا اضافه کرد: در نظر گرفتن خصوصیات فردی و گروه سنی مخاطب از نکات مهم قبل از انتخاب متن قصه است.

وی ادامه داد: قصه‌گو قبل از هر چیزی با انتخاب متن مناسب، مال خود کردن متن قصه، بازنویسی مناسب و استفاده از ظرفیت‌های قصه‌های فولکلور می‌تواند قصه موفق و درخور توجه ارائه دهد.

در ادامه باران یوسفی عضو مرکز ۳ کانون اردبیل به اجرای قصه خودپرداخت که برای بهتر شدن متن و تقویت اجرا، پیشنهادهایی از سوی مربیان، به‌ویژه مدرس دوره ارائه شد.

همچنین در مراکز کانون شهرهای پارس‌آباد، خلخال، مشگین‌شهر، انگوت، نیر و مرکز دولت‌آباد نمین نیز به‌طور هم‌زمان این نشست با موضوع مشترک انتخاب و پرداخت متن، نقد و بررسی اجرای اعضا با همکاری مربیان برگزار شد.

در این نشست‌ها مربیان مراکز ضمن تشریح شرایط و موارد فراخوان جشنواره قصه‌گویی، انتخاب قصه‌های جدید، فولکلور و بروز کردن قصه‌ها و امروزی‌تر کردن آن‌ها را در جذابیت بخشیدن به اجرا مؤثر دانستند.

گفتنی است در پایان نشست‌ها چند قصه توسط اعضا اجرا شد و نقد و بررسی و راهنمایی‌های لازم از سوی مربیان نیز انجام گرفت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =