به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون استان گیلان، این کارگاه آموزشی به منظور آگاهی افزونتر مخاطبان با بخشهای مختلف بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و آشنایی با روشهای مختلف قصهگویی در رشت برگزارشد.
برپایه این گزارش، منیژه واحد قازیانی، مربی کانون استان گیلان و برگزیده جشنوارههای قصهگویی نیز مدرس این نشست بود و به ارایه تعریفهای مختلف از این ابزار تربیتی برای مخاطبان پرداخت.
وی در ادامه، از قصههای مدرن و خلاقانه صحبتکرد و با خاطرنشانکردن کارکردهای مختلف قصهگویی گفت: این هنر با زبانآموزی و انتقال مفاهیم همراه است و در برانگیختن حس کنجکاوی، پرورش قدرت تخیل و خلاقیتورزی افراد نقشبهسزایی دارد.
واحد قازیانی اضافهکرد: این ابزار تربیتی درعینحال، نقش موثری در افزایش همگرایی اجتماعی، پیوندهای میاننسلی، آشنایی با پیشینه و داشتههای فرهنگی دارد و میتواند یاریگر مربیان و معلمان در ارایه آموزهها با بهرهگیری از شیوههای آموزشی غیرمستقیم محسوبشود.
این فعال عرصه فرهنگ و هنر همچنین، از ضرورت مخاطبمحوری و انتخاب قصههای مناسب با توجه به مکان و زمان اجرا سخنگفت و با تاکیدبر لزوم پوشش مناسب و آمادگی ذهنی قصهگو اظهارکرد: توجه به عنصرهای درونی و بیرونی قصه، اوج و فرود و درعینحال، جذابسازی قصه برای مخاطب، از شاخصههای یک قصه و قصهگویی موفق بهشمارمی رود.
ادامهبخش این همنشینی آموزشی که با حضور سجاد کوچکنژاد، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان صورتگرفت، طرح پرسش از سوی حاضران و پاسخگویی مدرس این نشست بود و درپایان نیز حاضران در قالب ۲ گروه به قصهگویی پرداختند.
گفتنیاست، این نشست آموزشی صبح روز شنبه، ۵ آبان ۱۴۰۳ در مرکز فرهنگی هنری مجتمع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رشت برگزارشد.