دیدار کارشناسان کانون پرورش فکری استان هرمزگان با شهردار بندر خمیر

در راستای برگزاری آیین اختتامیه ی سومین مهرواره ی استانی زبان مادری آوای حرا کارشناسان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان با شهردار بندر خمیر دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان، فاطمه غلامزاده نخلی کارشناس مسئول فرهنگی هنری ادبی و طاهره مسافری کارشناس آفرینش های ادبی با عبدالرحمن غواصی شهردار بندرخمیر دیدار کردند.

در این دیدار طاهره مسافری دبیر مهرواره ی آوای حرا در راستای هدف برگزاری این مهرواره بیان کرد: مهاجر پذیر بودن استان هرمزگان و همچنین تمایل والدین برای گفتگو با فرزندانشان به زبان معیار باعث شده تا گویش های بومی رایج در این استان در میان کودکان، نوجوانان و جوانان رو به فراموشی برود. به همین منظور مهرواره ی آوای حرا با هدف حفظ و ترویج گویش های رایج در استان هرمزگان و همچنین آشنایی کودکان و نوجوانان با قصه های بومی و شفاهی طراحی گردید و هم اکنون سومین دوره ی آن در حال برگزاری است‌.

فاطمه غلامزاده نخلی نیز به پیشینه ی درخشان بندرخمیر در زمینه ی مسائل فرهنگی اشاره کرد و پیشنهاد برگزاری آیین اختتامیه ی مهرواره ی آوای حرا در این شهر تالابی را مطرح نمود و گفت: بندرخمیر به عنوان شهر یادگیرنده در حوزه ی مسائل زیست محیطی بسیار موفق عمل کرده است. همچنین تاکید کرد راه اندازی مرکز فرهنگی هنری بندرخمیر در اردیبهشت ۱۴۰۱ بدون همت و حمایت مردم و مسئولان این شهر امکان پذیر نبود.

شهردار بندرخمیر ضمن قدردانی از تلاش های کانون در ارائه ی خدمت به کودکان و نوجوانان شهرستان بندرخمیر، برای برگزاری آیین اختتامیه اعلام آمادگی نمود.

شایان ذکر است در این جلسه یاسر جیبا و سعدی زعمی پور از اعضای شورای شهر بندرخمیر حضور داشتند.

گفتنی است بندرخمیر طولانی‌ترین ساحل تالابی ایران را در اختیار دارد و به دلیل سالها فعالیت‌های زیست‌محیطی و مشارکت بالای مردم در حفظ و توسعه این تالاب، این شهر بعنوان اولین شهر ملی تالابی ایران معرفی و در سال ۲۰۲۲ عنوان جهانشهر تالابی را در کنوانسیون رامسر کسب کرد.

همچنین بندر خمیر به واسطه فعالیت‌های گسترده آموزش به اقشار مختلف مردم، در سال ۲۰۲۱ به عنوان شهر یادگیرنده یونسکو انتخاب شد، این شهر هم‌اکنون به عنوان یکی از الگوهای توسعه پایدار و مبتنی بر مشارکت مردم در ایران و دنیا شناخته شده‌است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =