فرآیند تبدیل داستان به قصه درکانون لرستان تشریح شد

کارگاه آموزش قصه گویی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در راستای بیست و ششمین جشنواره بین امللی قصه گویی کانون لرستان در سالن اجتماعات اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان لرستان در خرم آباد برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون لرستان، کارگاه آموزش قصه گویی با عنوان «فرآیندتبدیل داستان به قصه» ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان (رشته آموزش ابتدایی) با تدریس گلشن حسنوند کارشناس مسئول اداره کانون پرورش فکری لرستان و رابط و مسئول دبیرخانه بیست و ششمین جشنواره بین امللی قصه گویی کانون لرستان در سالن اجتماعات اداره کل در خرم آباد برگزار شد.
در این دوره آموزشی بیش از پنجاه نفر از دانشجویان رشته آموزش ابتدایی و امور تربیتی دانشگاه فرهنگیان با بخش های مختلف بیست و ششمین جشنواره قصه گویی بیشتر آشناشدند.  
گلشن حسنوند رابط و مسئول دبیرخانه بیست و ششمین جشنواره بین المللی قصه گویی کانون به بیان تعاریفی از فعالیت قصه گویی و کاربرد آن در آموزش مفاهیم و دروس ابتدایی پرداخت و انواع حکایت ها و داستان  و ویژگی های داستان برای تبدیل به قصه را توضیح داد.
مدرس این کارگاه آموزشی به شیوه مشارکتی و کارگاهی اشاره کرد و مراحل تبدیل داستان به قصه از جمله روان نویسی داستان به زبان معیار، روش های تعبیر واژگان دشوار در متن، استخراج صحنه ها و تیپ های شخصیتی در قصه، لحن و بیان، زبان بدن، کاربرد ابزار و روش های تمرین قصه گویی را با ذکر مثال هایی تشریح کرد.
درحاشیه برگزاری این نشست آموزشی رضا داوری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان لرستان نیز ضمن ابراز خرسندی بخاطر برگزاری اینگونه کارگاه های آموزشی اظهارداشت: مسائل تربیتی با قصه گویی به راحتی به مخاطب منتقل می شود.
داوری به اهمیت قصه وقصه گویی اشاره کرد وگفت: استان لرستان دارای ظرفیت های مناسبی برای اجرای قصه گویی است و دبیرخانه بیست و ششمین جشنواره قصه گویی دراستان لرستان منتظرحضور علاقمندان به این هنراست.
این کارگاه آموزشی با پرسش و پاسخ و توضیحات مدرس آن به پایان رسید.

فرآیند تبدیل داستان به قصه درکانون لرستان تشریح شد
فرآیند تبدیل داستان به قصه درکانون لرستان تشریح شد

فرآیند تبدیل داستان به قصه درکانون لرستان تشریح شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =