به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون البرز، این دیدار با هدف بهرهگیری از ظرفیتهای دو نهاد در راستای تربیت نسل آینده و تقویت بنیانهای دینی کودکان و نوجوانان، انجام شد.
در این نشست، بر اهمیت تربیت کودک و نوجوان از سنین پایین و ضرورت تولید محتوای غنی و جذاب برای این گروه سنی تأکید شد؛ مدیر حوزه علمیه خواهران با توجه به نقش اساسی مادران در تربیت فرزندان، احساس نیاز به آموزشهای تخصصی در زمینه تولید محتوا و قصهگویی برای کودکان را مطرح کرد.
مدیرکل کانون البرز نیز ضمن بیان فعالیتهای کانون به عنوان یک مرجع تخصصی در حوزه کودک و نوجوان، آمادگی خود را برای همکاری در این زمینه اعلام کرد.
یکی از نتایج مهم این نشست، تصمیم بر برگزاری دورههای آموزشی تخصصی برای طلاب حوزه علمیه خواهران در زمینه نویسندگی کودک و نوجوان، قصهگویی و تولید بازیهای آموزشی بود که این دورهها با هدف توانمندسازی طلاب برای تولید محتوای جذاب و آموزنده برای کودکان و نوجوانان طراحی خواهند شد.
همچنین، دو طرف بر اهمیت تولید قصههای مذهبی و مقاومت و تطبیق آنها با نیازهای کودکان امروزی تأکید کردند.
در این نشست، همچنین مدیر کل کانون، ضمن معرفی دوره تربیت مربی تمشک (تربیت مربی شاد کودک) از طلاب خواست در این دوره شرکت کنند.
در ادامه به اهمیت شناخت رویکردهای مختلف تربیت کودک در دنیا و ارائه یک رویکرد جامع و مبتنی بر آموزههای اسلامی تأکید شد.
ضرورت پرهیز از روشهای سنتی تنبیه و پاداش در تربیت کودکان و جایگزینی آن با روشهای مبتنی بر خودکنترلی و گفتگو از دیگر مباحث ابن جلسه
در پایان این نشست، طرفین بر ضرورت امضای تفاهمنامه همکاری و ایجاد یک قرارگاه مشترک برای هماهنگی فعالیتها و تولید محتوای مشترک تأکید کردند.
همچنین، برگزاری جشنوارههای قصهگویی و سایر رویدادهای فرهنگی برای کودکان و نوجوانان از دیگر برنامههای مشترک دو نهاد اعلام شد.
این نشست مهم، گامی مهم در جهت تقویت همکاری بین حوزه علمیه خواهران و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای تولید محتوای غنی و جذاب برای کودکان و نوجوانان بود.
با توجه به ظرفیتهای بالای دو نهاد، انتظار میرود این همکاری منجر به تولید آثار ارزشمندی شود که در تربیت نسل آینده مؤثر باشد.
گفتنی است جمعی از کارشناسان و همکاران دو نهاد نیز در این نشست که ظهر روز شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳ برگزار شد، حضور داشتند.