به گزارش روابطعمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران جلسهای باحضور سعید امینی مدیر فرهنگی هنری منطقه ۶ و رئیس فرهنگسرای سرو، محمود داودزاده معاون آفرینش و اجرای فرهنگسرای سرو، آزیتا سیرانلو کارشناس مسول فرهنگی فرهنگسرای سرو و منصوره مرادینیا مدیر روابط عمومی فرهنگسرای سرو و همچنین سیدعلی حسینی معاون اداریمالی کانون استان تهران، ویدا ملکی معاون فرهنگی کانون استان تهران و سمیرا خانزادی مسئول روابطعمومی استان روز چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ در محل کانون استان تهران تشکیل شد.
در این جلسه که با هدف افزایش تعاملات بین این سازمان و کانون برگزار شد، ویدا ملکی معاون فرهنگی کانون استان تهران ضمنتوضیحات جامع درمورد جشنواره بینالمللی قصهگویی، برگزاری کارگاههای کانون، پویش ادبی نغمه کتاب و کودکی، فراخوان سیمرغ، قاف، افتتاح مرکز سندرومداون و همچنین ایجاد هماهنگی و همکاری بر تبلیغات و تشویق نوجوانان به تماشای فیلم سینمای باغ کیانوش به این موضوع اشاره کرد که: برگزاری اردو، شیوهناهها و دستورالعمل هایی دارد که گاهی به دلیل دشواری در اجرا، مانع از برگزاری آن میشود؛ لذا کانون با اعزام تماشاخانه سیار خود به مدارس و مناطق کمبرخوردار موجبات حضور کودکان و نوجوانان را در اردو به آسانی فراهم کردهاست. وی افزود کانون آمادگی اعزامگروه نمایشی به فرهنگسراها را جهت اجرای برنامه نیز دارد. ملکی این موضوع را یادآور شد که: ما در تلاش برای دنبال کردن رویکرد حامد علامتی مبنی بر خانواده محور بودن حضور اعضا هستیم زیرا که من اعتقاد دارم اگر کودک درست تربیت شود نوجوانی خوبی خواهد داشت و اگر کودک کتابخوان باشد نوجوان دینداری خواهیم داشت البته که کتاب خوب و نه هر کتابی.
وی در پایان سخنان خود از نیروهای متخصص در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران که بیمه باشند، پس از گزینش و مصاحبه تخصصی دعوت به همکاری کرد.
سیدعلی حسینی معاون اداریمالی کانون استان تهران با بیان این نکته که ما در کانون شعاری داریم «که هر اقدامی برای کودکان هست صدقه جاریه هست» گفت: عملکرد ما در استان با توجه به تصویبنامهها و دستورالعلملهای منطبق با رویکرد حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان میباشد و ما نیز مانند شما میخواهیم دوشادوش همدیگر برای کودکان و نوجوانان کار کنیم.
سعید امینی مدیر فرهنگی هنری منطقه ۶ و رئیس فرهنگسرای سرو ضمن تاکید بر تبادل نظر کارشناسان برای رسیدن هرچه مفیدتر به اهداف مشترک گفت: اگر بنا باشد تفاهمنامهای بین این دو نهاد تنظیم شود، میبایست منجر به اجرایی شدن و ایجاد حال خوب برای همه شهروندان باشد. وی ضمن تاکید بر اینکه در تمام برنامههای سازمان خانوادهمحوری در راس کار قرار دارد افزود هدف ما آشنا شدن با نسل جدیدی است که از نسل قبل از خود فرار کرده است.
وی در ادامه با معرفی "طرح اردوبازی" به این نکته اشاره کرد که برای اجرای این اردوها ضمن استفاده از سواد رسانهای، سناریو طراحیشده که آموزش نکات تربیتی در این اردوها در قالب بازی، ایجاد نشاط و هیجان خواهدبود. امینی یادآور شد برگزاری این اردوها در بسیاری از فرهنگسراها هویتی هست بهطور مثال صرفا برای نوجوان یا تاریخ و موضوعات موردنیاز برای آنها نوشته شدهاست. وی در ادامه افزود: ما طبق درخواست مهرداد باقریپپدنی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به عنوان سفیر سازمان برای افزایش تعاملات اینجا حضور داریم.
امینی همچنین پیشنهاد تولید محتوا به طور تخصصی آموزشی، فرهنگی و هنری را داد؛ تولید محصول یا محتوایی که روند تولید آن در فضای حقیقی و مجازی باید هنرمندانه و بادقتنظر لازم باشد که برای همه جذاب و ترغیبکننده باشد.
وی در پایان سخنانش با بیان این نکته که کارشناس بودن یعنی تصمیمسازی و مدیر بودن یعنی تصمیمگیری، کارشناس بودن خود را بر مدیر بودن ارجح دانست و همچنین با استناد به فرمایش مولا علی (ع) (محکم سخن بگو اما مودبانه سخن بگو) بیان کرد که در جهت احقاق حق برای شهروندان، کودکان و نوجوانان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
محمود داودزاده معاون آفرینش و اجرای فرهنگسرای سرو با بیان توضیحاتی در مورد چگونگی برگزاری اردوبازی به این نکته اشاره کرد: در این دو سال اخیر ۷ مرکز فرهنگسرا تبدیل به مرکز اردوبازی شده که در فعالیت نوجوانان در این اردو کاملا به صورت تجربی خواهد بود و بنا به درخواست خود آنها به صورت نیمروزی یا چندروزی برگزار میشود. وی همچنین افزود این اردو رایگان برگزار میشود و گروهها تنها هزینه رفت و آمد را پرداخت خواهندکرد.
داوودزاده ضمن معرفی جشنواره "نوجوونیم" که به کوشش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در سه محور، طرح مسئله فرهنگی، طراحی یککسب و کار فرهنگی و ارائه رویداد فرهنگی درحال برگزاری است گفت: این جشنواره در این دوره (سومین دوره) با عوض شدن رویکرد خود به کنشگری، با هدف تربیت نوجوانکنشگر و با تشکیل حلقههای آموزشی برای نوجوانان نخبه در هر هفته و سپس بحث و گفتوگو، آنها را علاقهمند به شرکت در این جشنواره میکند.
در پایان وی درخواست همکاری کانون با این سازمان در زمینه شرکت نوجوانان و همچنین حضور داوران متخصص از کانون در این جشنواره را داشت.