به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، در این آیین که جمعی از مسئولان محلی نیز حضور داشتند، مدیرکل کانون استان با اشاره به جمعیت دانشآموزان در سراوان گفت: تعداد کودکان و نوجوانان شهر سراوان و دسترسی نداشتن آنان به تنها مرکز فرهنگی هنری کانون در این شهرستان، باعث شده که بخشی از آنان از خدمات کانون بهرهمند نشوند.
محمدرضا سالاری ادامه داد: احداث مرکز جدید، گامی مهم برای برقراری عدالت فرهنگی و پاسخگویی به نیازهای روزافزون کودکان و نوجوانان است و با توجه به اهمیت پرورش خلاقیت و استعدادهای آنان، این مرکز میتواند به عنوان یک پایگاه فرهنگی پویا و فعال در سراوان ایفای نقش کند.
او افزود: با پیگیری و دغدغههای فرهنگی مسئولان سراوان، به ویژه آقای مجتبی شجاعی فرماندار شهر، زمینی به مساحت ۱۰۰۰ متر به این کار اختصاص داده شد و با حضور آقای آلبا خیر نیکاندیش و سازندهی مرکز، آغاز ساخت این پروژه رقم خورد.
مدیرکل کانون پرورش فکری این استان بیان کرد: با عنایت به اینکه این تصمیم در روز میلاد حضرت زینب(س) تصویب شده است، مقرر شد مرکز شماره دو سراوان به نام مبارک حضرت زینب(س) نامگذاری شود تا کودکان از برکت آن بهرهمند شوند.
سالاری در پایان گفت: این اقدام برای رشد فرهنگی و هنری کودکان این شهرستان و کاهش آسیبهای اجتماعی، اهمیت بسیاری دارد.
سالاری در جریان این سفر، همچنین همراه با فرماندار سراوان در منزل صد گنج حسینزهی، پیشکسوت و نخستین مربی مرکز فرهنگی هنری سراوان، که در بستر بیماری است، حضور یافتند و به سبب سالها تلاش برای کودکان و نوجوانان شهر، از او قدردانی کردند.
بازدید از مرکز شماره یک کانون سراوان نیز دیگر برنامهی کاری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سیستان و بلوچستان بود که در جریان آن، سالاری ضمن عرض خداقوت به همکاران، تلاشها و تعهد آنان در خدمترسانی به مخاطبان را ستود و در ادامه درباره مسایل جاری مرکز و روند اجرای برنامهها با همکاران گفتوگو کرد.