به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، حضور مدیرکل کانون کرمانشاه و دبیر طرح کانونیاران، به همراه معاون فرهنگی استان، در سومین نشست شورای سیاستگذاری کانونیاران با حضور معاون فرهنگی و مدیرکل آفرینشهای فرهنگی کانون کشور، صورت پدیرفت. این نشست در راستای اجرای هر چه بهتر طرح کانونیاری و به صورت مجازی، برگزار شد.
محمد خیاط زنجانی مدیرکل کانون استان و دبیر طرح کانونیاران در کشور، در ابتدای نشست، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه بهعنوان دبیرخانه طرح کانونیاری، گفت: در این مدت اقدامات بسیار مهمی صورت گرفته، که بحث طراحی پوستر، آمادهسازی فایل احکام کانونیاران، تنظیم شیوهنامه، راهاندازی کانال تخصصی کانونیاران، آغاز به کار تشکیل بانک اطلاعاتی کانونیاران کشور، نشست با مدیران کل، نشست با مربیان، نشست با کارشناسان فرهنگی، همچنین آغاز طرح آموزش مهارتها به کانونیاران، تهیه و تدوین طرح تعالی تربیتی، برگزاری اردوی کانونیاران منطقه ۲ و همچنین حضور در استانها؛ از اقداماتی بوده که در این مدت انجام شده، انشاءالله اقداماتی هم در دست به نتیجه رساندن داریم و در مسیر رسیدن به نتایج مطلوب است.
وی افزود: از جمله اینها نگارش جزوه ویژه مربیان در حوزه کانونیاری هست و باید برنامههایی هم پیش رو داشته باشیم و پیگیری کنیم، بحث ارسال آثار سیر معرفتی برای کانونیاران و تعریف دقیقی از جشنوارهای که میخواهد برگزار شود و در نهایت هم برنامهریزی برای اجرای صحیح طرح کانونیاری در مدارس را نیز خواهیم داشت. باید تلاش کنیم با یک برنامهریزی منسجم در قالب جلساتی که در سطح ملی و سطح استانها انجام میشود، اقدامات لازم را فراهم کنیم.
در ادامه نشست، فروهر معدنی مدیرکل آفرینشهای فرهنگی و هنری کانون کشور، ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته توسط دبیرخانه، تاکید کرد: لازم است این نشستها بهصورت مستمر برگزار شود و حضور در استانها میتواند در تثبیت این مساله موثر باشد، در مدت گذشته هم اقداماتی از جانب ستاد صورت گرفته است که از جمله اینها فراهمسازی شرایط برای اجرای فعالیتهای دبیرخانه و همچنین تهیه نشان کانونیاری بوده که در مراحل انتهایی آن است و انشاءالله بهزودی به استانها ارسال خواهد شد.
سپس فرهاد فلاح معاون فرهنگی کانون کشور، با تشکر از فعالیتهای دبیرخانه در این مدت، به لزوم تدوین سند جامعی از مبانی، روشها، شیوهها و باید و نبایدهای اجرای طرح کانونیاری پرداخت و بیان داشت: برای تثبیت طرح کانونیاری بهعنوان یک خروجی مهم در فعالیتهای کانون لازم است بهصورت مستند و مکتوب، به آثار علمی و پژوهشی در این خصوص پرداخت.
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت همراهسازی والدین با این طرح، تصریح نمود: بهزودی لازم است نشستی با خانواده کانونیاران در اینخصوص برگزار شود؛ همچنین ضمن تاکید بر توجه به تعالی کانونیاران عنوان کرد: لازم است کتابهایی برای مطالعه کانونیارها، ارسال شود تا کانونیاران بتوانند با رشد مطالعاتی خود، مسیر تربیت را بهتر طی کنند.
همچنین حضور در فضای رسانهای کشور، حضور در نشستهای برنامهریزی کانون کشور، برگزاری دورههای فشرده و توجه ویژه به کانونیاران در برنامههای کلی کانون، از جمله مواردی بود که معاون فرهنگی کانون بر آنها تاکید داشت.
در پایان این نشست هم ضمن مروری بر گفتگوها بحثهای مطرح شده در نشست، مصوباتی در خصوص اجرای بهتر طرح کانونیاری صورت گرفت.