کد خبر: 348537
تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۹
قصه‌گویی «من و مامان» در مرکز شماره سه برگزار شد

ویژه‌برنامه قصه‌گویی با عنوان «من و مامان» در مرکز شماره سه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری صبح پنجشنبه یک آذر ۱۴۰۳ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری در راستای برگزاری هرچه باشکوه‌تر بیست و ششمین جشنواره قصه‌گویی این ‌برنامه با عنوان «من و مامان» در مرکز شماره سه شهرکرد برگزار شد.

این برنامه، به عنوان یک رویداد فرهنگی و آموزشی، با حضور ۱۰۰ نفر از دانش‌آموزان مدرسه پسرانه فرهنگیان با والدین‌شان و همراهی مسئولین آموزش و پرورش ناحیه یک شهرکرد برگزار شد. این برنامه با هدف ترویج فرهنگ قصه‌گویی و تقویت روابط عاطفی بین مادران و فرزندان طراحی شده بود و با استقبال گرم خانواده‌ها مواجه شد.

در ابتدای برنامه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک شهرکرد، به اهمیت قصه‌گویی در گسترش فرهنگ و آموزش به کودکان اشاره کرد و بیان داشت که قصه‌، نه‌تنها سرگرمی بسیار باارزشی است بلکه ابزار مؤثری برای انتقال ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی به نسل جدید به شمار می‌رود.

در ادامه، برخی از والدین با بیان دیدگاه‌های خود، درباره اهمیت بهبود ارتباط عاطفی بین مادران و فرزندان از طریق قصه‌گویی توضیحاتی دادند و سپس خودشان به قصه‌گویی مشغول شدند.آن‌ها بر این نکته تأکید کردند که قصه‌گویی می‌تواند به تقویت مهارت‌های زبانی، تخیل و تفکر انتقادی کودکان کمک کند.

قصه‌گویی «من و مامان» در مرکز شماره سه برگزار شد

سپس، برنامه با اجرای قصه‌گویی توسط چند تن از قصه‌گویان حرفه‌ای ادامه یافت. این قصه‌ها با موضوع‌های متنوعی همچون دوستی، خانواده و ماجراجویی‌ها انتخاب شده بودند. قصه‌گویان با استفاده از تکنیک‌های جذاب مانند تغییر لحن صدا و حرکات بدن و استفاده از ابزار موجود در صحنه، بچه‌ها را به دنیای قصه‌ها دعوت کردند و آن‌ها را به شنیدن و مشارکت فعال در داستان‌ها ترغیب کردند.

یکی از بخش‌های جالب این برنامه، مشارکت باارزش مادران در قصه‌گویی بود. آن‌ها با به اشتراک گذاشتن قصه‌های قدیمی خود، به زنده کردن خاطرات بچگی و انتقال تجربیات خود به نسل جدید پرداختند. این اقدام باعث شد تا بچه‌ها احساس نزدیکی بیشتری به خانواده و ریشه‌های فرهنگی خود داشته باشند.

پس از اجرای قصه‌گویی، کارگاه‌های تعاملی برای مادران و فرزندان برگزار شد. در این کارگاه‌ها، شرکت‌کنندگان یاد گرفتند که چگونه می‌توانند قصه‌های خود را بسازند و با یکدیگر به اشتراک بگذارند. این فعالیت‌ها به تقویت توانایی‌های خلاقانه و اجتماعی کودکان کمک کرد و فضا را برای ارتباط نزدیک‌تر بین مادران و فرزندان فراهم آورد.

در روزهای باقیمانده تا شروع به کار رویداد قصه‌گویی و به منظور افزایش دانش و آگاهی والدین و همچنین تحلیل قصه‌های شرکت کننده در جشنواره قصه‌گویی، جلسه‌های باارزشی با حضور کارشناسان قصه‌گویی برگزار شد که در آن به تأثیرات مثبت قصه‌گویی بر رشد روانی و اجتماعی کودکان و همچنین چگونگی اجرای یک قصه‌ی خوب پرداخته شد. این مشاوره کمک کرد تا والدین و اعضای قصه‌گو، با آگاهی بیشتری در جشنواره‌ی قصه‌گویی شرکت کنند.

در پایان برنامه، توزیع هدایایی به کودکان و مادران، که شامل کتاب‌های قصه و اسباب‌بازی‌های مرتبط بود انجام شد. این هدایا به عنوان تشویق برای ادامه فعالیت‌های فرهنگی و تشویق کودکان به مطالعه بیشتر و قصه‌گویی در خانه اهدا گردید.

ویژه‌برنامه‌ی «من و مامان» با هدف بهبود درک و اجرای زیبای قصه‌گویی برگزار شد و در انتهای این برنامه، بازخوردهای مثبتی از طرف شرکت‌کنندگان دریافت گردید. این برنامه نشان داد که قصه‌گویی می‌تواند نقش مهمی در ارتقاء فرهنگ و افزایش ارتباطات عاطفی در خانواده‌ها ایفا کند و می‌تواند به عنوان یک الگو برای برنامه‌های آینده کانون پرورش فکری در نظر گرفته شود.

قصه‌گویی «من و مامان» در مرکز شماره سه برگزار شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =